Title of a News Article

Özcan: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır

Özcan: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Halil Özcan, seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yaptıkları hizmetleri vatandaşlara anlattıklarını vurgulayan Özcan, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 

İBRAHİM HALİL ŞEKER
7 Haziran’da yapılacak genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Halil Özcan, hal pazarını ziyaret etti. Buradaki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen ve hayırlı işler dileyen Özcan, seçimler için AK Parti’ye destek istedi.

Özcan, 7 Haziran’da yapılacak seçimin çok önemli olduğunu belirterek, AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını söyledi. “Biz bir ideoloji partisi değiliz, biz bir hizmet partisiyiz” diyen Özcan, şunları kaydetti;

“Bizim zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu nedenle yaptığımız, yapacağımız işleri her alanda vatandaşlarımıza çok net bir şekilde anlatmamız lazım. Bunu yaptığımız zaman vatandaşlarımız bizim verdiğimiz vaatlerin boş olmadığını, verdiğimiz sözü tutan bir iktidar partisi olduğumuzu anlayacaklar. Zaten vatandaşlarımızın birçoğu bunu biliyor. Diğer vatandaşlarımızla da konuşacağız. Onların da kapılarını çalacağız. Biz her zaman uzlaşmacı, kucaklayıcı bir tavırdan yanayız. Biz hizmetimize odaklanacağız, bunları insanlara anlatmaya çalışacağız. Son 13 yılda Şanlıurfa’ya yapılan hizmetler ortadadır. Şanlıurfamız eğitimden sağlığa her alanda ciddi yatırımları almıştır ve almaya devam edecektir.” 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142