Title of a News Article

Özcan'a tam destek

Özcan'a tam destek
banner206

 19 ve 20. dönem Şanlıurfa Milletvekili ve Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik’in ailesi ve yakın akrabalarından oluşan 500 kişilik bir gurup, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan’a tam destek vereceklerini belirtti. 

19 ve 20. dönem Şanlıurfa Milletvekili ve 2 dönem de Şanlıurfa Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş olan İbrahim Halil Çelik’in ailesi ve yakın akrabalarından oluşan yaklaşık 500 kişilik bir topluluk, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan’a destek vermek amacıyla özel bir mekânda bir araya geldiler.

Çelik ailesinin ileri gelenlerinden Ahmet Çelik ve Av. Orhan Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan’a destek olmak için bir araya geldiklerini belirttiler. 

Vekille yol yürüdüğümüz için kendisine teşekkür ediyoruz

Düzenlenen programda Çelik ailesi adına konuşan Ahmet Çelik, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Doç.Dr. Halil Özcan sadece Akçakale ve Harran’a hitab eden bir vekil değil, kendisi aynı zamanda Viranşehir’e, Ceylanpınar’a, Eyyubiye’ye, Haliliye’ye, Karaköprü’ye daha doğrusu Şanlıurfa’nın bütününe hitab eden bir vekildir. Böyle bir Vekille yol yürüdüğümüz için gerçekten ailem adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Av. Orhan Çelik ise, “Bizler Çelik ailesi olarak 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti için çalışacağız. Milletvekilimiz ve adayımız Doç. Dr.Halil Özcan’a destek olacağız. Çalışmalarımızı öncelikle ülkemizin ve ilimizin geleceği için sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

7 Haziran’da AK Parti oyları ile sandıkları dolduracağız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan da, kendisine ve partisine gösterilen ilgiden dolayı Çelik ailesine teşekkür ettiğini belirterek, “Allah’ın izniyle 7 Haziran’da biz Urfa olarak, Türkiye olarak el birliğiyle onların oyunlarını bozacak bir destek vereceğiz Allah’ın izniyle. Ben sözü fazla uzatmadan hepinizden Allah razı olsun diyorum. Gençlerde burda. Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz, ‘Dindar gençlik istiyorum’ dedi. Kıyamet koptu, CHP, HDP ve diğer partiler isyan etmeye başladılar. Dindar gençlik, dindar kelimesinden rahatsız oldular. Çünkü dindar gençlik yetiştiği taktirde onlar eline Molotof kokteyl alacak genç bulamayacaklar. Eline taş alıp esnafımızı, kamu binalarının camlarını, vatandaşımızı yaralayacak, mağdur edecek gençler bulamayacaklardır. Dindar gençlik; biz ne diyoruz, ümmetine hizmet eden, milletine, bayrağına, devletine sahip çıkan, değerlerine bağlı Kur’an ve sünneti de iyi bilen gençlik demek istiyoruz biz. Sürekli biz Mühendis olabiliriz, Doktor olabiliriz ama manevi yönümüz olmadığı takdirde inanın bir ayağımız topal olur. Biz inşaallah bütün söylediklerimiz, dindar gençlik olsun, hedeflediğimiz İmam hatipliler açıklaması için sizlerin de desteğiyle daha da büyük hedeflere ulaşacağız. Çünkü bütün ümmetin umudu Türkiye olmuştur. Türkiye demek; Kürdüyle, Arabıyla, sunnisiyle, Kürdüyle hep beraber birlik, beraberlik ve huzurumuz için. Çözüm sürecine mesela sahip çıkan AK Parti var. Diğerleri siyasi malzeme olarak kullanıyor. Sadece burada yapılan kasıtlı yanlışlar vardı diyoruz. Kürt kardeşlerimize burda yatırım yapılmamış, eziyet edilmiş ve bunları da Türkiye adına belli bir cunta adına yapılmış ve düşman kazandırılmıştır. Buna rağmen çok şükür birçok Kürt kardeşimiz hatta % 90’ı sağduyulu olmuştur, bunlara prim vermemiştir. Bugün Çözüm Sürecinin sona erdirilmesi için, sonuca varmak için Allah’ın izniyle 7 Haziran’da hep birlikte desteğimizle AK Parti oyları ile sandıkları dolduracağız” dedi.  

 

Çelik Ailesinin AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan için yapmış olduğu toplantı daha sonra yenilen yemekle son buldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195