Title of a News Article

ÖZCAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan:' İslam Dünyası güçlü bir Türkiye için dua ediyor'.

ÖZCAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA
banner206

Türkiye'nin Dış politika ile ilgili sürdürdüğü kararlı tavır nedeniyle İslam coğrafyasının Türkiye'nin ağzına baktığını ifade eden  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan' 43 İslam Ülkesinin tek umudu Türkiye olmuştur, İran mezhepsel olarak İslam dünyasına yaklaşırken, Türkiye mazlumdan yana olduğu için İslam coğrafyasının tek umudu Türkiye oldu'dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Urfastar gazetesini ziyaretinde Türkiye'nin dış politikasını değerlendirdi. Gazeteci Reşat uzun'a konuşan Özcan' Suriye'de 300 bin mazlum insanın öldürülmesine rağmen Dünyada söz sahibi olduğunu ileri süren ülkeler halen Beşar Esed'li bir politika yürütüyorlar, Biz bunun yanlış olduğunu söylüyoruz, Suriye'de 4 yıldır bir vahşet yaşanıyor, Eset gitmeden Suriye'de istikrar sağlanmaz, bunu bazı Ülkeler bildiği halde çıkarları nedeniyle sessiz kalıyorlar, 300 bin insan öldü, milyonlarca insan göç etti, Beşar Eset halen kollanıyor. Suriye topraklarında IŞID denen terör örgütü AB ve İsrail desteği ile kuruldu, Onlarda vahşeti yaşatıyorlar, son  olarak Kobaniye girdiler, şimdi Kobaniden çıkacaklar, Kobani İŞID için stratejik bir komumda değil, burada ki amaç Türkiye'yi zor durumda bırakmaktır, Kobani ile biz akrabayız, Kobanililerin bizden başka gidecek yerleri yok, ama HDP olayı farklı yöne çekiyor, buda yanlıştır'dedi.

Türkiye'nin mazlumlardan yana dış politikasını sürdüreceğini sözlerine ekleyen Vekil Özcan' Sn. Cumhurbaşkanımızın Davos çıkışının şimdi meyvelerini alıyoruz, Davos'ta Türkiye güven kazandı.İsrail başta olmak üzere ABD ve AB bir kez daha anladı ki Türkiyesiz politika yürütülmez, Türkiye onlar için büyük öneme sahip, Türkiye bu ülkelere restini çekti, dilenci durumda olmadığını vurgulamıştır. Bugün Filistin başta olmak üzere diğer mazlum İslam coğrafyası güçlü bir Türkiye'den yanalar, Onlar güçlü bir Türkiye için dua ediyorlar, Türkiye bölgesinde İran'dan farklı bir politika yürütüyor, İran sadece olaya mezhepsel bakıyor, ama biz Türkiye olarak  her zaman mazlumun kazanmasından yanayız, bunu tüm Dünyaya ilan ediyoruz,'dedi.

2015 Genel seçimlerinde Türkiye'de yeniden AK Kadroların tek başına iktidara geleceğini ifade eden Özcan' Bu seçim Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olacaktır,'diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195