Title of a News Article

Özyavuz, gelişmeleri değerlendirdi...

Özyavuz, gelişmeleri değerlendirdi...
banner206

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve beraberindekiler Akçakale sınırında basın mensuplarıyla bir araya gelerek olası operasyona destek verdiklerini açıkladı. 

Akçakale ilçesine gelerek, Ulusal ve Uluslararası basın mensuplarını ziyaret eden MHP'li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Türkiye’nin yapmayı planladığı sınır ötesi Barış Pınarı Operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Özyavuz, burada Gazetecilere yaptığı kısa açıklamada' Ülkemizde kahramanlar hiç bir zaman bitmedi ve bitmeyecektir. Kahraman bir Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kahraman bir Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve kahraman bir İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu var.Biz her türlü terör örgütüne karşıyız ve şuan da savaşımız PKK/ PYD terör örgütüne karşıdır. Bizim her birimiz bir Türk askeridir. Devletimiz bugün emrederse Suriye’ye gidip oradaki barışı, huzuru ve refahı sağlamak bizim boynumuzun borcudur. Bizim amacımız Suriyeli kardeşlerimizin refahını sağlamaktır. Harran ve Akçakale Vatanına, Milletine bağlı bozkurtlar yuvasıdır. Şanlıurfalılar tarihte İngilizlere, Fransızlara geçit vermediği gibi PKK/ PYD terör örgütüne de geçit vermeyecektir.'dedi...

Başkan Özyavuz; Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Desturuyla burada yaşayan her bir vatandaş, her bir fert Vatanının, Milletinin ve Devletinin yanındadır. Ben bir Milliyetçi Harekât Partili bir Belediye Başkanı olarak; Bütün personelimle, bütün araç ve gereçlerimle “Yarın gelin savaşın deseler asker olup savaşmaya hazırız. Bu Vatan için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142