Title of a News Article

Özyavuz kırsalı gezmeye devam ediyor

Özyavuz kırsalı gezmeye devam ediyor
banner206

Başkan Özyavuz; Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz “Minare” mahallesinde engelli iki vatandaşı evinde ziyaret ederek Akülü Engelli Aracı hediye etti.
Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz gönüllere dokunmaya devam ediyor. Başkan Özyavuz; gerek merkez gerekse de kırsal mahallelerde alt yapı, üst yapı ihtiyaçlarının yanında sosyal belediyecilik görevini de ihmal etmiyor.
Başkan Özyavuz, Ubada aşiret reisi Yasin Ardan, Harran belediyesi meclis üyesi M. Ali Ardan, Minare mahallesi muhtarı Ahmet Arslan ve beraberindekiler Minare mahallesinde trafik kazası geçiren Mahmut Kartal’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Başkan Özyavuz ve beraberindekiler daha sonra engelli vatandaş olan Halaf Barman ve Mustafa Kayalıyı evinde ziyaret ederek “Akülü Engelli Aracı” hediye ettiler.


Amaçlarının Harran'daki bütün engelleri kaldırmak olduğunu söyleyen Başkan Özyavuz;  "Bizler, engelli vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısına çare olmaya çalışıyoruz. Engellileri sosyal hayata adapte etmek için çalışmalar yapıyor, kardeşlerimizi, sokaklarda özgürce dolaşmalarını sağlayacak akülü sandalye ile buluşturuyoruz. 
Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesi ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi yanında onların eğlenmesi, dinlenmesi ve güzel vakit geçirmesi için birçok kurum ve kuruluş tarafından örnek alınabilecek projelere imza atıyoruz. Harran'da engelliler için hazırladığımız projeler bitmeyecek. Biz her kesimin, herkesin belediyesiyiz" diye konuştu.
Engelli vatandaş Halaf Barman, kendilerini evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve Akülü araç hediye eden belediye başkanı Mehmet Özyavuz’a teşekkür ederek, ziyaretlerinden mutlu olduklarını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195