Title of a News Article

Özyavuz Pasaj esnafına geçmiş olsuna gitti

Özyavuz Pasaj esnafına geçmiş olsuna gitti
banner206
Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, Urfa'nın kalbinin attığı mekanlardan birisi olan Dünya İş Merkezi Pasajı esnafını ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde çıkan yangından dolayı hem incelemelerde bulundu hem de geçmiş olsun dileklerini iletti.

 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Şanlıurfa'da tam bir siyaset rüzgarı esiyor. AK Parti ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı ittifakı Urfa'da seçim havasının artmasına neden oldu. Yapılacak olan genel seçimlerde her partinin adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, bunlardan birsi de MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı, eski Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz.

MHP Adaylar için açılan seçim büroları da tam mitingleri aratmayan görüntülerle açılıyor. MHP Vekil Adayı Özyavuz, bugün Dünya İş Merkezi esnafını ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de yaklaşan seçimler için destek istedi. 

Yoğun ilgiyle karşılanan Özyavuz, hizmetlerin devam etmesi için ve mecliste milletin temsilcisi olmayı Allah'tan tek temennimizdir ifadelerini kullandı. 

URFASTAR





Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195