Title of a News Article

Özyavuz'dan flaş karar

 Özyavuz'dan flaş karar
banner206

MHP Şanlıurfa İl kongresi 24 Ocak 2015 tarihinde yapılacak. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, kongrede başkan adayı olmayacak. 

UĞUR BUDAK

2015 genel seçimleri yaklaştıkça partilerdeki hareketlenmeler de başlıyor. Şanlıurfa'da vekili olmayan Milliyetçi Hareket Partisi, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde en az bir vekil çıkarabilmek için kolları sıvadı. MHP, genel seçimler öncesinde kongreye gidecek. 24 Ocak 2015 tarihinde yapılması planlanan kongrede, MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz başkanlığı bıraka-cak. Yeni bir başkanla yola devam edecek olan MHP, kongrenin ardından genel seçim çalışmalarına start verecek.

Bu arada Harran'ın eski belediye başkanlarından da olan MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Urfastar'a konuşan Özyavuz, “İnşallah milletvekili aday adayı olacağım, bunun için il başkanlığına aday değilim. Şanlıurfa'nın daha iyi savunulabilmesi için TBMM'ye gitmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Özyavuz, MHP'nin Karaköprü kongresinin gerçekleştiğini, Haliliye ilçe teşkilat kongresinin 27 Aralık'ta, Eyyübiye'nin ise 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 09:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih diken Tepedüzü Mah Muhtar viranşehir
Salih diken Tepedüzü Mah Muhtar viranşehir - 9 yıl Önce

Sayın başkan size yüce meclis yakışır hiç olmasa verdigin sözlerin arkasındasın Allah'yardımcın olsun

mustafa mermertaş
mustafa mermertaş - 9 yıl Önce

Sayin başkanim yolun açik olsun.Senin gibi memleketine sahip çikan bir miletin vekili olmasini isteriz.

Urfali ulkucu
Urfali ulkucu - 9 yıl Önce

bence yeni baskanimiz HACI BEKIR OZGELIS olmalidir..

SIRADAKİ HABER

banner195