Title of a News Article

Parti teşkilatlarını ziyaret etti

Parti teşkilatlarını ziyaret etti
banner206
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa'da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. 


24 Haziran erken genel seçimleri öncesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Şanlıurfalı Bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu, dün AK Parti teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkent Ankara'da Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri güvenliği Genel Müdürü Şanlıurfalı Bürokrat Uğur Büyükhatipoğlu AK Parti'den Milletvekili aday adayı olması sevinçle karşılanmıştı.

Şanlıurfa'da yıllarca il Genel sekreterliğini görevini başarıyla yapan ve bu süreçte önemli yatırımlara imza atan Büyükhatipoğlu, daha sonra Ankara'da Şanlıurfa'yı temsilen en üst seviyede Bürokrat olarak görev aldı. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olması beklenilen isimler arasında yer alan Büyükhatipoğlu, aday adaylığı kararı almıştı. 
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri güvenliği Genel Müdürlüğünden istifa ederek AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan Uğur Büyükhatipoğlu dün Şanlıurfa'ya gelerek çoşkuyla karşılandı ve ardından bazı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu. AK Parti Şanlıurfa teşkilat üyeleri, Şanlıurfa'ya büyük katkılar ve hizmetleri bulunan Bürokrat kökenli Uğur Büyükhatipoğlu'nun aday adaylığını memnuniyetle karşıladıklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195