Title of a News Article

Saadet'in büro açılışı mitinge dönüştü...

.

)

Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Meclis üyesi İş adamı Mehmet Yetim’in seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri  öncesi Şanlıurfa Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını seçim çalışmaları kadar Belediye Meclis üyelerinin aktif olması seçim heyecanını artırıyor.

Saadet Partisi  Eyyübiye Belediye Meclis üyesi adaylarından  Mersavi Aşiretinin ileri gelen isimlerinden Abdullah Yetim’in oğlu İş adamı Mehmet Yetim’in  Akabe Mahallesinde açmış  olduğu seçim bürosunda Saadet partili Belediye Başkan adaylarına moral verdi. İş adamı Yetim’in seçim bürosunun açılışına Saadet Partisi  Eyyübiye Belediye Başkan adayı Hasan Oğul ve Karaköprü Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel katıldılar.

Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen seçim bürosunun açılışında konuşan Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Meclis üyesi adayı iş adamı Mehmet Yetim 30 Mart yerel seçimlerin Şanlıurfa için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek şöyle konuştu ‘ Saadet Partisi Eyyübiye ve KAraköprü Belediye Başkan adaylarımız halk tarafından takdir ediliyorlar. Hizmete susamış Halkımıza hizmetin en iyisi getirmeyi taahüt ediyoruz. Birileri Şanlıurfa’da Sadadet Partisinin büyüklüğünü kıskanıyorlar. Nasıl kıskanmasınlar, bugün burada bir seçim bürosunun açılışı mitinge dönüşüyorsa O nedenle kıskanırlar.Bizim tek derdimiz var, Halkımıza hizmet etmektir. Eyyübiye İlçesinin30 Mart sonrası Belediye Başkanı Hasan Oğul ve Ben  hemşerilerime bize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

Mehmet Yetim’in konuşmasının ardından Karaköprü Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel bir selamlama konuşması yaptı. Güzel’ Bende Mersavi Aşiretinin bir ferdiyim, Mersaviler bir bütün olarak Saadet Partilidir, Halkımızın bize verdiği destek sandığa yansıyacaktır’dedi. Güzel’in  ardından Eyyübiye İlçe Belediye Başkan adayı Hasan Oğul halka seslendi. Eyyübiye ilçesinde rakiplerinin olmadığını ifade eden Oğul’ Devlet imkanlarını arkasına alan bir parti ile yarışıyoruz. Ama bizim arkamızda sandığa sahip çıkan Saadet ruhunu taşıyan Onbinlerce insan var. Bugün Mehmet Yetim’in büro açılışına katılan bu kalabalık bize moral ve şevk verdi. Projelerimizi halkımız benimsedi, bizlere inanıyorlar.Seçime 3 hafta kaldı, sizlerden tek ricam bu birlikteliğinizi sürdürmeniz ve Saadet Partisini 1. Olarak çıkarmak olacaktır. Bende 30 Mart sonrası Eyyübiye ilçesini yeniden inşası için kolları sıvayacağım’dedi.  Konuşmaların ardından Mehmet Yetim’in seçim bürosunun açılışı yapıldı.



Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195