Title of a News Article

Samimi görüntüler yaşandı...

Samimi görüntüler yaşandı...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile birlikte katıldığı toplantıda, Eyyübiyeli muhtarlarla fikir alışverişi yaparak 31 Mart yerel seçimlerinde destek ve dua istedi.

Mustafa Demir’in organize ettiği özel bir restoranda düzenlenen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile birlikte katılan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül’e Eyyübiyeli muhtarlar destek sözü verdi.

BEYAZGÜL EYYÜBİYE’NİN SORUNLARINI KONUŞTUK

Eyyübiyeli muhtarlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Oldukça faydalı bir toplantı yaptık. Eyyübiye’nin sorunlarını masaya yatırdık. Eyyübiye’deki tapu, kale eteği, park-bahçe, yol, kentsel dönüşüm ve okul gibi sorunlar olduğunu biliyoruz. 31 Mart gecesi göreve seçildiğimiz takdirde Mehmet Kuş başkanımla birlikte bunların çözümü konusunda kolları sıvayacağız ve bismillah diyerek bilgi ve tecrübelerimizle çalışmaya başlayacağız” dedi.

KUŞ: BÜYÜKŞEHİR İLE EL ELE VERİP ÇALIŞACAĞIZ

Büyükşehir ile el ele vererek çalışacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Eyyübiye’deki sorunların ivedi bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

BEYAZGÜL HALEPLİBAHÇE’DE EV TOPLANTISINA KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç İlçe Koordinatörü M.Ali Eskiler ile birlikte Haleplibahçe Mahallesi’nde Seydi Altun’un düzenlediği ev toplantına katılarak mahalle sakinleriyle buluştu.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıya katılan AK Başkan Adayı Av. Beyazgül, yaşlılarla, bayanlarla, çocuklarla iç içe oldu ve 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye destek ve dua istedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195