Title of a News Article

Şanlıurfa ile ilgili şok tespit!

.

Şanlıurfa ile ilgili şok tespit!
banner206
ORC Genel Müdürü Murat Pösteki, yerel seçimleri değerlendirdi. Yüzde 40 kararsız seçmenin bulunduğu tek ilin Şanlıurfa olduğunu belirten Pösteki, burada sıkıntı göründüğü söyledi. 

ORC Genel Müdürü Murat Pösteki, yerel seçimleri Memurlar.net'değerlendirdi. Pösteki Yerel seçimde, CHP elindeki büyükşehirlerden Eskişehir'i, MHP, Mersin'i, Ak Parti ise Bursa Denizli, Ankara ve Balıkesir'i kaybedebileceklerini söyledi.

Pösteki Yerel seçimde, CHP elindeki büyükşehirlerden kalesi olarak gördüğü Eskişehir'i, MHP, Mersin'i, Ak Parti ise Bursa Denizli, Ankara ve Balıkesir'i kaybedebileceklerini söyledi. İyi Parti ise iki büyükşehir kazanmaya yakın duruyor... Bunlar Denizli ve Balıkesir. Şanlıurfa'da bağımsız aday, Ak Parti adayına karşı sıkıntı çıkarabilir. Kaybetme riski Şanlıurfa'da var.

 

ŞANLIURFA'DA SIKINTI YAŞANABİLİR

Şanlıurfa'da bir sıkıntı görünüyor. Bağımsız aday var ve bazı partiler destek veriyor. Ak Parti'nin ilçe adayları ve Büyükşehir adayı tam kabul görmemiş durumda. Aşiret, Şanlıurfa'da etkili faktörlerden biri. Yüzde 40 kararsız seçmenin olduğu tek il Şanlıurfa

Bu arada AK Parti, Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Zeynel Abidin Beyazgül ile yarışacak. Muhalefet ise, buna karşılık AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Sabahattin Cevheri'yi 'Çatı Adayı' olarak gösterecek. Şanlıurfa'dan aday göstermeyi düşünmeyen HDP de, 'Çatı Adayı'na destek verecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195