Title of a News Article

Sayık, Cumhur ittifakını önemsiyoruz

Sayık, Cumhur ittifakını önemsiyoruz
banner206
 Her gittiği yerde 24 haziran seçimlerinin öneminden bahseden MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı MAHMUT SAYIK, Buğün MHP MYK Üyesi İBRAHİM ÖZYAVUZ ile birlikte gittiği Şeyhanlı Aşiretine mensup Eğerkıran, Üçkuyu, Torumali, Karadibek, Belveren Kırsal mahalleleri  ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Sayık
“Buğün ki kırsal çalışmalarımızda Şeyhanlı Aşiretine mensup Eğerkıran, Üçkuyu, Torumali, Karadibek, Belveren mahallelerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz kapsamında bize desteklerini açıklayan kanaat önderlerinden Ali ALTUN, Halil BAKIR, Mahmut ELGAÇ, Haşım OLGAÇ, Cereh OLGAÇ, Bilal OLGAÇ ve Yunus OLGAÇ’a memleketimiz ve partimiz adına teşekkürlerimi ve minnetlerimi sunarım. 
Hepimizin bildiği üzere Bu seçim, Türkiye’nin son şansıdır. 24 Haziran’da sandığa bu şuurla gitmeliyiz. Bu Vatan, Bu bayrak, Bu ezan hepimizin.
15 Temmuz 2016’dan beri yaşananlar ortada. Kimlerin kimlerle yol yürüdüğünü görüyorsunuz. Bölücü terör örgütlerine, onların ağababası küresel güçlere yol vermek isteyenlere karşı MHP’nin Meclis’te güçlü olması lazım. Cumhur İtttifakı’nın birinci turda güçlü bir şekilde seçilmesi lazım. Bu seçim, Türkiye’nin son şansıdır.
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakına önem verelek çalışmalarımızda 1.turda güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkması ve mecliste güçlü bir MHP’nin olması yönünde milletimizden destek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

MHP’NİN DESTEĞE İHTİYACI VAR
Daha sonra yaptığı konuşmada SAYIK “ Seçim Beyannamesinde yer alan maddelerin  gerçekleşmesi için MHP’nin Meclise güçlü girmesi gerek. Bu da sizin desteklerinizle olur. Seçimlerde son haftaya girmiş bulunmaktayız. Bu seçim kader seçimidir. O nedenle sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195