Title of a News Article

Seçim bürosu açan Ay'dan flaş açıklamalar...

Şanlıurfa'da, 31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin adayları bölgelerindeki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Coşkunun hat safhada olduğu ilçelerden birisi de Akçakale. İYİ Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Ömer Ay adına açılan seçim bürosuna yoğun ilgi vardı. 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı yüzlerce araç konvoyu ile adayları olan Ömer Ay için Akçakale ilçesine çıkarma yaptı. İlçe girişinde açılan seçim bürosuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa merkezden gelerek ilçede diğer partililerle buluşarak ilçe merkezinde gövde gösterisi yapan İYİ partililer, oluşturdukları uzun kuyruklu konvoy eşliğinde tur attı. Akabinde seçim bürosunda gelindi.

Ömer Ay'dan önemli açıklamalar...

Seçim bürosu açılışında kalabalığa hitap eden İYİ Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Ömer Ay, 'Akçakale'nin kaderini değiştirmek için bu yola girdim. Ben kendi şahsım için değil sizler için bu seçimlerde aday oldum. inşallah sizlerin desteğinde 30 yıllık bu belediye anlayışını değiştireceğiz. Aç susuz kalan çocuklarımız için geldim.' Suyun akışı 40 yıldır aynı yöne akıyor, ama Ömer Ay'la birlikte, İYİ parti ile birlikte iyileriyle birlikte suyun yönünü değiştirmeye geliyoruz. Evlerine ekmek götüremeyen babalar için geliyoruz. 40 yıldır sistem aynı, yönetim aynı, yönetime talip olanlar aynı. ilk defa sizlerin halinden anlayan biri geliyor... Bu davaya inanadım, Akçakale'nin güveni huzuru geleceğini yeniden inşa etmek için geldim. Bu inancım ile birlikte Allah'a tevekkül ettim ve sizlerle sandıkları patlatacağız... Ben esnafına 15 yıldır deve olmuşum, tüm yükünüzü taşıyoruz. Size hizmetkar olmaya değil, deve olmaya geliyorum.' Emekçi, fakir, gurbete gidenler inandı. Artık Akçakalenin yüzde 80'nin Ömer Ay aşkı var. Ben kendim için bu yola çıktıysam Allah Belamı versin. 40 yıldır bekliyorum, halkın içinden biri çıksın, ama baktım ki o olmuyor, yapmıyorlar yapmayacaklar. Ben çıktım sizler için. birliğimizden kuvvet doğacak.' dedi.  

Yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği seçim bürosu açılışında vatandaşlar Türk Bayrağı ve parti bayraklarıyla Ömer Ay lehine sloganlar atarak destek verdiler. 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı ise, Ömer Ay'ı Akçakalelilere teslim ettiğini ve gururla onu başkanlığa taşıyacaklarını ifade eden sözler sarf etti. 

Yapılan konuşmaların ardından kurban adak edildi ve seçim bürosu açılışı gerçekleşti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2019, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195