Title of a News Article

Seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

Seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü
banner206
Akçakale'de 3 seçim bürosu açan MHP Şanlıurfa Milletvekili adayları, hep birlikte bir de miting düzenlediler.

Akçakale halkının yoğun ilgi gösterdiği miting sonrasıında değerlendirmelerde bulunan 1. sıra Milletvekili adayı İbrahim Özyavuz, "
Milliyetçi Hareket Partisi Urfa'daki bu seçimde en avantajlı Parti konumundadır" dedi.

Seçim çalışmalarının tam hız devam ettiğini belirten Vekil Adayı Özyavuz; “Bugün sabah Akçakale ilçesinde esnaf gezisi yaptım. Esanfımızın sorunlarını yerinde gördüm. Daha sonra ne taziye programlarına katıldık. şimdi bütün milletvekili adaylarımızla, il başkanımız, ilçe teşkilatımız, ve ülkü ocakları il başkanımız ile birlikte bütün dava arkadaşlarıyla birlikte Akçakale’de 3 tane Seçim bürosunun açılışını yaptık. Ben bu seçim bürolarının açılışında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.  

Akçakale halkı bizi coşkuyla karşıladı. Ayrıca bütün adaylarımızın katılımıyla Akçakale'de bir miting gerçekleştirdik. Milliyetçi Hareket Partisi Urfa'daki bu seçimde en avantajlı Parti konumundadır. Biz ekip olarak, inananan 14 arkadaşımızda bira beraber sahadayız. Herkes kendisi alanında 1. Sıradaymış gibi emek vererek çalışıyor. Arkadaşların hepsi ülkücü kökenlidir. Hepsi bu teşkilatları emekleri olmuş bilgili birikimli arkadaşlardır.

Burada Önemli olan Türkiye'nin geleceği ve bankasıdır. Onun için çalışıyoruz. Başta liderimiz Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere bütün teşkilatları bize de var sonunda bu ülkenin ve bu milletin bekası için çalışıyoruz. İnşallah Cumhur ittifakı ile birlikte sayın cumhurbaşkanımızı İlk turda seçeceğiz. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi'nin en üst düzeyde oy alarak mecliste temsil gücüne konuşacağına inanıyorum. umutluyuz umudumuzu hiç kaybetmeyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195