Title of a News Article

Seçim temposuna Eyyübiye'de devam etti

Seçim temposuna Eyyübiye'de devam etti
banner206
Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Şanlıurfa’da ticaretin kalbinin attığı yerleri ziyaret etmeye devam ediyor.
Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Şanlıurfa’da ticaretin kalbinin attığı Şanlıurfa Ticaret Borsası (Zahireciler Borsası) ve İmam Keskin Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti. Borsa ve İmam Keskin Buğday Pazarı esnafı tarafından oldukça sıcak karşılanan Aslan, Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların en çok buralarda hissedildiğini belirtti.




Dernek başkanları Aslan’a eşlik etti

İmam Keskin Buğday Pazarı Dernek Başkanı Kemal Uflaz, Zahireciler Borsası Başkanı Feridun Turan esnaf ziyareti yapan Essum Aslan’a eşlik etti. Esnaf ziyaretinin ardından Dernek binasında esnafa hitap eden Essum Aslan, “Burası Urfa’nın göbeğidir. Kısmetin ve bereketin bol olması gereken yerdir. Burası ayakta duracak ki Urfa’nın ticareti ayakta dursun, Allah sizi var etsin. Ben saadet Partisinin Karaköprü Belediye Başkan adayıyım. Bizim en çok dikkat etmemiz gereken şey; millettin malını kimseye yedirmemektir.” dedi.




Daha çok hizmet gelecek

Amaçlarının açık ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile belediyeyi yönetmek olduğunu söyleyen Aslan, “Biz belediyede millettin malını yedirmezsek, daha çok hizmet gelir. Allah hırsızın değil dürüstün yanındadır. Yanlış yapanın rızkı eksik kalır ve ben de buna inanıyorum. Bizim bu süreçteki en önemli amacımız sizin malınıza sahip çıkmak olacaktır. Ekonomide sıkıntılarımız var. Ticarette sıkıntılarımız var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.
Halkımıza hesap vereceğiz

Belediye başkanı seçildiğinde ciddi reformlar yapacaklarını vurgulayan Aslan, “Bütün ihaleleri canlı yayında halka açık bir şekilde yapacağız. Vatandaşlarımız ihaleyi kim almış bilecek. Belediye halkın malıdır, halkımız belediyeye ne girmiş ne çıkmış bütün bunları bilecek çünkü bunların hepsi her ay halka açıklanacak. Bunu yapmadığımız sürece halkımıza hesap veremeyiz.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195