Title of a News Article

Seçim turuna birlikte çıktılar

Seçim turuna birlikte çıktılar
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde seçim turuna çıktı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'a geldi. Ceylanpınar temasları kapsamında ilk önce Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Vekil Cevheri'yi Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

KIRSALA ÇIKARMA VE SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve partililerin karşıladığı Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri burada partililer ile 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin önemini anlattı. Seçimlere kısa bir süre kala her bir parti neferinin gecesinin gündüzüne katarak çalışması gerektiğini belirtti.

Parti binasından ayrılan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Başkan Atilla ile beraber daha sonrasında kırsala çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu. Vekil Cevheri'nin ilçedeki son programı ise seçim bürosunun açılışı oldu.

"AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİNDEN BU YANA İNSANLARDAKİ KONFOR YÜZDE 500 ARTTI"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti iktidarı ile ülkenin zenginliklerinin millete aktarıldığını ifade etti. Atilla, "Daha öncesinde Türkiye'yi sömüren siyonist ve emperyalist güçlerin hortumu Ak Parti kesti. Dedi sen bundan sonra Türkiye'yi sömüremezsin. Sen Türkiye'nin zenginliklerini alamazsın. Ak Parti iktidara geldiğinden bu yana insanlardaki konfor yüzde 500 arttı. Hanelerimizdeki zenginlik yüzde 500 arttı. Bu ülkede petrol kuyuları bulundu mu, bulunmadı. Doğalgaz kuyuları bulundu mu, bulunmadı. Ak Parti döneminde ülkede altın madeni de bulunmadı. Nasıl halkımız bu kadar zengin oldu? Bunun tek bir açıklaması var. Ak Parti iktidarına kadar dış güçler bu ülkenin parasını ve zenginliklerini hortumluyordu. Ak Parti bu hortumları kesti. Ak Parti'den önce vatandaşın cebindeki 80 lirayı onlar alıyordu 20 lira ancak bize kalıyordu. Ama liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hortumu kesip 100 liranın hepsi vatandaşa kalınca bugün otobanlara, asma köprülere, şehir hastanelerine ve bu kadar zenginliklere kavuşmuş olduk. Bunların kıymetini bilmek gerekiyor" dedi.

"BUGÜN OSMANLI DEVLETİ'NİN DEVAMI OLARAK ADLANDIRILAN TEK DEVLET TÜRKİYE'DİR"

Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti davasının çok yönlü bir dava olduğuna dikkat çekerek, "Bu dava ezanı Muhammed'in davasıdır. Bayrağımızın yere inmeme davasıdır. Ülkemizin bölünmemesi davasıdır. İslam'ın ve ümmetin susmaması davasıdır. Başta bu ülke de diğer mazlumlar olmak üzere 100 yıldır bir lider bekleniyordu. Ümmetin sesi ve umudu olacak bir lider bekleniyordu. Bugün bütün dünyadaki mazlumlar ve Müslümanlar umutla Türkiye'ye bakıyorlar. Bugün Osmanlı Devleti'nin devamı olarak adlandırılan tek devlet Türkiye'dir.Bu yüzden bu davanın önemi çok büyük ve büyük olmaya da devam edecektir. Bugün Gazze'deki Müslümanlara sahip çıkan tek ülke Türkiye'dir. Mursi darbe ile indirildiğinde, bu yanlıştır diyen ve ona sahip çıkan tek ülke Türkiye'dir. Katar'a zulmedildiğinde sahip çıkan tek ülke Türkiye'dir. Irak'a sahip çıkan tek ülke Türkiye'dir. Şu anda dünyanın farklı yerlerinde milyonlarca Müslüman çalı ve çırpıdan yapılan yerlerde yaşıyor" diye konuştu.

"BİZ HEP BERABER 24 HAZİRAN'DA CEYLANPINAR OLARAK DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYECEĞİZ"

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek, 24 Haziran'da Ceylanpınar olarak yola AK Parti ile devam edeceklerini ifade ederek, "Biz göreve geldiğimiz günden bu yana aslında seçim startını vermiş bulunmaktaydık. Bugüne kadar sıkılmadan, bıkmadan ve usanmadan gidilmedik kapı bırakmadık. Biz bu aralar ülkemiz ve partimiz üzerinde oynan oyunların farkındayız. Biz bir kez

daha söylüyoruz ki siz başaramayacaksınız. Biz hep beraber 24 Haziran'da Ceylanpınar olarak durmak yok yola devam diyeceğiz. Peki başaramadılar da bitti mi, hayır bitmedi. Bugün bakıyoruz, Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı bu ülkeye? Çocuklarımız artık kitaplarını ücretsiz alıyor, her yerde okullar yapılıyor. Camilerimiz namaz saatinde açılır ve namaz saatinde kapanırdı. Bugün hepimiz biliyoruz ki şer odaklarının İslam üzerinde oynadığı en büyük oyun kadınların başındaki baş örtüsüdür. Ama artık baş örtüsü serbest hale geldi. Türkiye tamamı ile Müslüman bir ülke iken özgürlük yoktu Türkiye'de. Ama bugün herkes istediği şekilde yaşayabiliyor. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkede sadece din üzerinde bir şeyler yapmadı. Eğitimden sanayiye, teknolojiden sağlığa kadar birçok alanda hizmetler yaptı" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 09:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
mahmut  yorgunluk
mahmut yorgunluk - 6 yıl Önce

Ey guzell urfalım bu cevherinin forsu 1500 artmış. Yanlış yolunada bizi alet etme

SIRADAKİ HABER

banner195