Title of a News Article

Seydi Amca açtı ağzını yumdu gözünü

.

Seydi Amca açtı ağzını yumdu gözünü
banner206

AK Parti Şanlıurfa 25. Dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesince seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Olukyanı köyünde Muhtar Osman Kaya'nın düzenlemiş olduğu köy toplantısına katıldı.

Tekyamaç, Payamlı, Yolbilir, Kaplan, Bozyokuş, Göldere, Yukarıhamedan, Aşağıhamedan, Çalışkanlar ve Keberli kırsal mahallelerindeki vatandaşların katılımıyla düzenlenen toplantıda vatandaşlara seslenen AK Parti Şanlıurfa 25. Dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu "Bu seçim Şahıs seçimi değil. Bu seçim parti seçimi değil, milletvekili seçimi değil, Cumhurbaşkanı seçimi değil,  Bu seçim Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimdir. Bu seçim nasıl Türkiye’nin kaderini belirleyecek? Bu seçim Cumhurbaşkanımıza yetkiyi verdikten sonra tek elden yetkiler kendisinde olacak. Bununla birlikte sorumluluklar da kendisinde olacak. Şimdiye kadar gelen giden Cumhurbaşkanlarının hiç birisi sorumluluğu üzerine almamıştır. Tek sorumlulukları vardı devlete ihanetten sorumlulukları vardı. Bu anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanı attığı bütün imzalardan sorumlu hale gelecek. Değerli hemşerilerim çok gördük Cumhurbaşkanı ile Başbakanların birbirleriyle fikir ayrılıklarına düştüklerini. Bunu kabul edelim ki eğer yetkiler tek kişinin sorumluluğunda olursa Türkiye kaza ve belaya rastlamaz" dedi.

Eyyüpoğlu " Cumhurbaşkanımız 2014'ten beri Fetö ihanetinin farkındaydı. Bir FETÖ ihaneti var, Emniyetimizin içerisinde var, Adalet sistemimizin içinde varlar diye söylüyordu fakat Cumhurbaşkanımız yeterli desteği görmedi. Ama daha sonra ne oldu? 15 temmuz olayı vuku buldu bombalar ülkemize yağdı bir çok vatandaşımız şehit ve binlerce vatandaşımız gazi oldu.Ey Fetö, neye kime karşı yaptın bu hainliği, kimden emir aldın. Değerli hemşerilerim bir daha 15 Temmuz'u yaşamamak için, darbeleri yaşamamak için 16 Nisan'da Evet diyelim. Bu seçim Ülkemiz için, gençlerimiz için, geleceğimiz için çok değerlidir" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, Olukyanı köyünde Muhtar Osman Kaya'ya bizleri vatandaşlarımızla buluşturduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Güzel bir günde güzel bir halka çizmişiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz daim etsin. Rabbim Kıyamete kadar bu düzenimizi bozmasın inşallah" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği ise, Payamlı bölgesi bugüne kadar bizleri hep gururlandırdı. Her seçimde bizlere destek verdi. Bugün bizleri konuk ettiğiniz hepinize teşekkür ediyorum.

Olukyanı Mahalle Muhtar Osman Kaya ise, 16 Nisan'da yapılacak referandumda da Reisimizin sn Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Seydi Amcamızın yüzünü kara çıkarmayacağız"dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195