Title of a News Article

Seydi Amca boş durmuyor...

25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmalarına Şanlıurfa il ve ilçelerinde sürdüren Eyyüpoğlu referandum Evet oyu verilmesi için çalmadık kapı bırakmıyor. 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmalarına Şanlıurfa Besi OSB kooperatifini ziyaret ederek burada Başkan Abdullah Şıldır ve üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Seydi Eyyüpoğlu,"OSB kooperatifimizi ziyarete geldik. Devam eden inşaatın ne durumda olduğunu görmek istiyordum. Bu proje gerçekten hepimizin hayalimizdi. Hayvancılık alanında Türkiye’nin en büyük projesidir".

Eyyüpoğlu,"Kooperatifimizin 530 tane üyesi var. Tabii bu üyelerle de iş sağlanmış olacak. Onun için OSB gerçekten hayata geçmesi Urfa için çok çok iyidir. Bugün Kooperatif başkanımız Abdullah bey’i aradım sizleri hem ziyaret edelim hem de ticaret yapalım.  Önümüzdeki 16 Nisan için kendiside sağ olsun destek veriyor. Evet için kendisinin de çalışmaları var. Bizlerde kendisine tavsiyede bulunduk. Evet için çalışmalara biraz daha hız versin. Alt yapı çalışmaları %80’tamamlanmış. Bundan sonra bize düşen Sayın Bakanımız Vekil arkadaşlarımız ben dahil elimizden ne gelirse arkalarında olacağız, yardımcı olacağız bir an evvel bu projenin hayatta geçmesi için elimizden gelen yardımı yapacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum arkadaşlara teşekkür ediyorum. Üyelerine de selam saygılarımı bildiriyorum. Hayırlı günler evet için durmak yok yolla devam" dedi.

Şanlıurfa Besi OSB Kooperatif Başkanı Abdullah Şıldır ise," Sayın vekilimize ziyaretlerinden dolayı kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Buraya gelip devam eden çalışmaları  yerinde görmesi bizleri daha da bizi onurlandırdı. Keşif artışıyla 300’e yakın işletme kazılarını yaptık. Ve ondan sonra öz arka başladık. Öz arkada da yaklaşık 95 tane işletme bitti. 150 Tane işletme kaldı. Seydi amcanın katkılarından dolayı Allah razı olsun üyelerim adına da kendisine teşekkür ediyorum"dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195