Title of a News Article

Seydi amca: Tammah ailesinin tokadı ağır olur

.

Seydi amca: Tammah ailesinin tokadı ağır olur
banner206

Şanlıurfa siyasetinin tanınmış siması, Şanlıurfalıların Seydi Amcası, referandum çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle il genelinde köyleri dolaşarak, bir yandan referandum nedeniyle bazı Avrupa devletlerinin Türkiye’ye karşı cephe aldıklarını, terör örgütlerinin yaptıklarını anlatarak, 16 Nisan’da sandık başına giderek ülkemizin, milletimizin, çocuklarımızın geleceği için EVET oyu vermelerini istiyor.

Her gittiği yerde sevgi seliyle karşılanan Seydi Eyyüpoğlu, Tammah aşireti ile bir araya geldiği İbrik Köyünde şunları ifade etti. Seydi Amca," Bugün İbrik köyüne geldik. Tammah aşireti Reisi İsa Yeşil bütün aileyi toplamış. Biz 16 Nisan'da Evet diyeceğiz ama köyümüze gelin misafirimiz olun diye bizleri davet etti. Tammah aşiretinin tokadı ağır olur. Tammah aşireti hainlere tokadı attı mı artık yerden kalkamazlar.  Ben başta Ailesi İsa Yeşil olmak üzere tüm aile mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Tammah ailesi ilk günden itibaren her zaman AK Partinin yanında olmuştur. Canlarıyla,kanlarıyla AK Partilidirler"dedi.

AK Parti Şanlıurfa İL Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise," Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, Mahmut Kaçar,Seydi Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ile birlikte Tammah aşireti ile bir araya geldik. Yoğun bir katılımla bir program gerçekleştirdik. Tammah ailesi kararını vermiş, 16 Nisan'dan sonra Türkiye çok daha güçlü  ve istikrarlı bir ülke haline gelecek. Evlatlarımıza huzurlu güvenli bir ülke emanet edeceğiz"dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise," İbrik mahallemizdeyiz. Tammah aile Reisi ve aile mensuplarıyla bir araya geldik. Bizleri çok güzel bir şekilde ağırladılar. Ülkemizin  geleceği için,istikrarı için Devletimizin ve Milletimizin yanında oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum"dedi. 

AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar ve 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök birer konuşma yaparak aşiret mensuplarının gösterdikleri ilgi ve ev sahipliğinden dolayı Tammah aşireti mensuplarına teşekkür ettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Tammah aşireti Reisi İsa Yeşil ise, Yapılan mahalle toplantısına katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, 16 Nisan'da yapılacak referandum da Evet oyu vereceklerini ifade etti. İsa Yeşil, Tammah ailesi olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız"dedi.

İbrik Mahallesinde yapılan toplantıya 25. Dönem  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol,Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,  25. Dönem  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve çok sayıda Tammah aile mensubu katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 19:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
tammahi
tammahi - 7 yıl Önce

inadına evet inandığımız için evet yazar kasaların fırlatılması için değil uyduların fırlatılması için evet

misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfamızın merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru çocuklara kadınlara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142