Title of a News Article

Seydi Amca: Türkiye çok önemli bir ülke

.

Seydi Amca: Türkiye çok önemli bir ülke
banner206

25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu referandum çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesine gelerek referandum için vatandaşlardan destek ve dua istedi.

Seçim çalışmalarına Ceylanpınar ilçesinde devam eden Seydi Eyyüpoğlu, Tekinler, Yukarı Esence, Damlacık mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Katılım yüksek olduğu ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Eyyüpoğlu, "Türkiye hem İslam alemi için hem dünya için çok önemli bir ülkedir."

Tekinler mahallesi ziyareti esnasında açıklama yapan Eyyüpoğlu," Badıllı aşiretine mensup kirvelerimizle bir araya geldik. Kirvelerimizi ziyaret ettik. Kirvelerimiz sağ olsunlar bize kucak açtılar ve köyün tümü de evet olacağını ifade ettiler.  Bize söz verdiler bizde memnun olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanımızla biz kirvelerimizin emrindeyiz" 16 Nisan'da Ceylanpınar ilçemiz üzerine düşeni yapacaktır." dedi.

Tekinler mahalle muhtarı Halil Pilis ise," Seydi amca, Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımız bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tekinler mahallesi olarak oyumuz Evettir." dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, Tekinler mahallemizi ziyaret ettik. Muhtarımızla, kanaat önderlerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. 16 Nisan'da evet oyu vereceklerini bizlere ifade ettiler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.  

AK Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Ahmet Güntekin ise, "Milletvekilimiz Seydi Amca ve Belediye Başkanımızla Tekinler mahallesini ziyaret ettik. Referandum üzerine istişare ettik. 16 Nisan'da Evet oyu vereceklerini ifade eden Tekinler mahalle muhtarı, kanaat önderi ve sakinlerine teşekkür ediyorum." dedi.

 

YUKARI ESENCE MAHALLESİ'DE 'EVET' DİYOR

Tekinler mahallesinden sonra Yukarı Esence mahallesine giden Seydi Eyyüpoğlu, Ceylanpınar’da mahalle ziyaretlerimize Belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla birlikte devam ediyoruz. Şuan da Yukarı Esence mahallesindeyiz. Muhtarımızla, vatandaşlarımızla beraberiz,. Bizi ağırladılar bizi sevindirdiler. Kesinlikle oyumuz evet diye bize söz verdiler sağ olsunlar. Bizde memnun kaldık onlara teşekkür ediyorum" dedi.

Yukarı Esence mahalle muhtarı Yusuf Çağra ise, "Sayın vekilimiz Seydi Eyyüpoğlu, Belediye Başkanımız Menderes Atilla, İlçe Başkanımız Ahmet Güntekin bugün misafirlerim oldu. Kendilerini ağırladık. Kendilerine söz verdik başım gözüm üstüne. İnşallah hayırlısı olur bizde evet diyoruz." dedi.  

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195