Title of a News Article

Siverek Belediyesinden destek

Siverek Belediyesinden destek
banner206

 Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Siverek Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’ı desteklemek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

Lezgo’nun parkında saat 11.00’da Siverek Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri burada bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayip Erdoğan’a destek amacıyla basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasını yPan, Murat Adkoşu, "Türkiye’de yaşanacak değişim ve Siverek açısından anlamı, seçimlerin iki açıdan değerlendirilmesi gerektiği düşünmekteyim. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı seçimine birkaç gün kaldı. Bu vesileyle yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere sizlerle beraber olmak istedik. Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim, İkincisi ise bu önemli seçimin Siverek açısından taşıdığı anlamdır. Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak olan sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa milletimiz devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir.10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a destekliyor ve Çankaya köşkü’ne uğurlayacağız" dedi.

Adkonuş, şunları söyledi:

"Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir. Ülkemiz 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı.

Bu seçim muhakkak ki Siverek için de son derece önemlidir. Bizler bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Siverek’ten da güçlü bir destek çıkacağını düşünüyoruz. Bu seçimde yüzde 50’nin üzerinde bir oyla Siverek’in ‘ben de varım’ diyeceğini düşünüyoruz. Zira Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edeceğimiz sonuç, Siverek’in elini güçlendirecektir. Son olarak aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyoruz. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Siverek’in yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir."

Yapılan basın açıklamasının ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Belediye meclis üyeleri bankaya giderek bağışta bulundular.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195