Title of a News Article

Siverekli ve Hilvanlılarla buluştu...

Siverekli ve Hilvanlılarla buluştu...
banner206
Siverek ve Hilvan’da vatandaşlarla bir araya gelen Sabahattin Cevheri, her iki ilçenin kalkınması için değişimin şart olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Siverek ve Hilvan ilçelerine giden Sabahattin Cevheri esnaf, vatandaş, muhtarlar ve STK'lar ile bir araya geldi. Büyük bir sevgi ve coşku ile karşılanan Cevheri, Siverek ve Hilvan’ın değişim için kararını şimdiden verdiğini söyledi.




Sorunların çözümü değişimle başlar

Gittiği her yerde vatandaşların tam desteğini alan Sabahattin Cevheri’nin son durağı Siverek ve Hilvan oldu. Her iki ilçede vatandaşlarla bir araya gelen Cevheri, ilçelerin sağlıklı bir şekilde geleceğe taşınabilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın şart olduğunu söyledi. Cevheri’ye ilçelerinin birçok sorunla boğuştuğunu söyleyen vatandaşlar, var olan sorunların çözülmesi için destek olacaklarını söyledi.




Mahalli seçimler siyaset üstüdür

Çalışmalar kapsamında Siverek Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Cevheri, Mahalli seçimlerin siyaset üstü bir olay olduğunu belirterek, “Mahalli seçimleri siyasi seçimler olarak görmüyorum. Çöp toplayan, yeşil alan yapan güzel imar veren birebir bütün insanlar için ortak olan hizmettir.” diye konuştu.




URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195