Title of a News Article

Siyaset Hizmet İşidir

Siyaset Hizmet İşidir

Siyaset Hizmet İşidir
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir’in . Çökelge yaban el gün Köylülerinden ziyaret eden bakan çelik  binlerce  kişinin katılımıyla gerçekleşti. Buralarda konuşma yapan bakan çelik.

Kalabalığın coşkulu tezahüratı ve desteğiyle sık sık konuşması kesilen Bakan Çelik, Şanlıurfa’ya iki buçuk yıl içerisinde 8 katrilyon kaynak aktardıklarını ve hizmet getirdiklerini anlatarak, bu kaynağı birlik ve beraberlik sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.
Şehirde güzelliklerin, gelişimin ve dönüşümün yaşandığını söyleyen Bakan Çelik, “Biz sizden ne istedik. Biz laf politikacısı değiliz. Birileri gelir size politika yapar; ‘yapacağız, edeceğiz’ der. Ama biz bir şey dedikse; Allah’ın izniyle o mutlaka gerçekleşir. Burada ve köylerde ne söylersek bilin ki bunları bir bir yerine getireceğiz” dedi.

Siyaset Hizmet İşidir 

Çelik, Şanlıurfa’nın tüm ilçe, köy ve mahalleleriyle birlikte Büyükşehir’e bağlı olduğunu dile getirerek, “Artık altyapı hizmetleri için Ankara’dan kaynak taşınmasına gerek yok. Birçok hizmeti artık büyükşehir bünyesinde Viranşehir Belediyesiyle birlikte çözüme kavuşturacağız. Ne istiyoruz 30 Mart’ta sizlerden; Viranşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye ve meclisi ile hükümet uyumunu sağlarsanız basamakları hızlı bir şekilde çıkarız. Biz yine Viranşehir’e hizmet yaparız; ama uyumlu bir şekilde hizmet yaparız. Esas mesele uyumlu ve daha hızlı bir hizmet ağı gerçekleştirmektir” dedi.
“Siyaset hizmet işidir” diyen Bakan Çelik, “Bu gün herkes konuşur. Ama yarın kim iş yapacak denildiği zaman; işi yapacak kadrolar bellidir. Bu yüzden sadece sizlerin oyu değil; çevrenizdeki herkese ulaşmanızı istiyoruz. 30 Mart’ta hizmet kadrolarına, AK Kadrolara; İbrahim gelin  kardeşimize ve Büyükşehirde 30 yıllık deneyimi olan Celalettin Bey kardeşimize destek vererek, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyin” dedi. HABER NURETTİN KARAKIŞ

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 21:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195