Title of a News Article

Siyasileri buluşturan düğün...

Siyasileri buluşturan düğün...
banner206
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in oğlu İş Adamı Kerem Şimşek, hayatını Melek Hacıahmetoğlu ile birleştirdi.
İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Zeynep Karahan Uslu, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Eyy,biye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa eski Milletvekili Mehmet Güneş ve Bine yakın davetli katıldı.
 Kerem Şimşek ile Melek Hacıahmetoğlu’nun nikahlarını Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız kıyarken, çiftin şahitliklerini de Bakan Faruk Çelik, Milletvekili Nurettin Nebati, Bediüzzaman Sait Nursi’nin öğrencilerinden Mehmet Fırıncı ve İş Adamı Hasan Dutmuşoğlu yaptı. Bakan Çelik, yaptığı konuşmada, genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar dilerken, "

“Urfalı bir gencimiz ile Karadenizli bir gencimizin evlenmesi anlamlıdır. Genç çiftleri tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Urfaspor Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek de, Urfaspor’u şampiyon yaparsa daha da mutlu oluruz” dedi.

Düğün töreninde daha sonra Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Konuklar Göçer’in söylediği parçalarla halaylar çekti.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 08:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 10 yıl Önce

Mugo sur uççç

yolcu
yolcu - 10 yıl Önce

yağın nerde para edeceklerin iyi bile buyurun Hilvan'a da gelin Hilvan susuzdur neredesiniz ey idarecilere........................

SIRADAKİ HABER

banner195