Title of a News Article

Sorunları yerinde inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün mesai saati sonrası Belediye çalışma arkadaşları ile birlikte İlçenin en işlek caddelerinde bir dizi temaslarda bulunarak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

30 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaşlara söz ve vaatler verdiklerini dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün akşam saatlerinde esnaf gezisine çıkarak 30 Mart sonrası da halkın arasında olduklarını söyledi.

Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan Kapaklı Pasajı, Sarayönü, Divanyolu, Yıldız Meydanı ve Haşimiye Meydanı’nı gezen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü noktasında ilgili birimlere telefonla ulaşan Başkan Ekinci, çözüm noktasında gerekenlerin yapılması yönünde talimatlar verdi.

Başkan Mehmet Ekinci’nin esnaf gezisine Başkan Yardımcısı Giray Küçük, Eyyübiye Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı İlhami Günbeği ve Meclis Üyesi Levent Çelik’te eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren esnaf gezisi sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘30 Mart öncesi vatandaşlarımıza sözlerimiz vaatlerimiz vardı. Şimdi 30 Mart sonrası bir belediye başkanı olarak, halkımızın arasındayız. Dinlenmek amacıyla halkımızın arasında tur atıyoruz. Halkımızın arasındayken de onların sorunlarına çözüm bulma adına aralarındayız. Biz ortak akılın gerektiği programlar yapmak durumdayız. Sıfırdan kurulan bir ilçede esnafımız geziyoruz fikirlerini alıyoruz. Onların bizlere olan taleplerini uzmanlarımızla birlikte değerlendirip ve buradan çıkan sonuç ne ise olduğu gibi uygulayacağız. Bu biriken sorunları arkadaşlarımız ile bir araya gelip haftaya bakalım tarzı, zaman noktasında sıkıntı yaratır. Dolayısıyla buradaki alanla ilgili arkadaşlarımız kim ise kendileri ile hemen görüşüyoruz. Gezimizde bize iletin sorunları arkadaşlarımızı aradıktan sonra, daha gezimiz bitmeden geri dönüşler oldu. Gerekler yapıldı gibi bu tarz şeyler. Bunlar tabi olması gereken şeyler, devletin imkanları çok geniş, geniş olan imkanları, bizler vatandaşa sunmak zorundayız, pratik bir şekilde davranmamız gerekiyor’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195