Title of a News Article

“Söz konusu vatansa Harran gereğini yapar”

Şanlıurfa’nın Harran İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, verdikleri “evet” oyları ile Türkiye rekoruna imza atan hemşerilerine teşekkür ederken, ilçede bayram havası yaşanıyor. Büyük başarının havai fişek gösterileri ile kutlandığı ilçenin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, yüzde 97.2’lik başarının tebriklerini kabul ediyor.

“Söz konusu vatansa Harran gereğini yapar”
banner206

Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un evi tebrik ziyaretleriyle adeta dolup taşıyor. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, verdikleri oylar için teşekkür eden Başkan Özyavuz, vatansever, milletine, vatanına bağlı Harran halkının görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti.

Seçim çalışmaları süresince ilçeyi karış karış gezen, evet oylarının millete getireceklerini anlatan, Anayasa değişikliği konusunda bilgi vererek, hiç kimsenin aklında tek  bir soru işareti kalmaması için gecesini gündüzüne katan Başkan Özyavuz,  şöyle devam etti:

Söz konusu vatansa Harran gereğini yapar. Şükürler olsun ki bu emeğimizin karşılığını gördük. Halkımız, bize inandı ve güvendi. Bu referandumun, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Ayrıca, bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, meclis üyelerime, parti teşkilatımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.”

 

“BİR MİLAT DEMİŞTİK”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise, bu referandumun sıradan bir parti seçimi değil bir yönetim seçimi olduğunu her fırsatta  vurguladıklarını anımsatarak, “Halk oylaması için bir milat demiştik, bir dönüm noktası olduğunu ifade etmiştik. Bizden umut bekleyen mazlum halklar adına dönüm noktası demiştik. Bu açıdan bu rabbimim bir lütfü olarak  tecelli etti” dedi.

Milletvekili Yılmaztekin, propaganda çalışmaları süresince  büyük emek verdiklerini anımsatarak, halkın yüzyılın lideri Cumuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığını evet oyları ile gösterdiğini, tüm AK Parti teşkilatının ve tüm vatansever halkın görevini yerine getirdiğini ifada etti.

Yılmaztekin, ““Özelikle kendi  seçim bölgem olan Harran ve Akçakale’ de Türkiye rekoru kırdık bu noktada Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Milat dediğimiz bu tarihi  günün ülkemin, milletimin dirilişine ve milletimin yeniden yükselişine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

REKORLARA YABANCI DEĞİLİZ

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz da, rekorlar kırmaya yabancı olmadıklarını belirterek, “Harran ilçemiz daha önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Türkiye ikincisi olmuştu. İlçemiz AK oylarıyla sesini tüm Türkiye’ye duyurdu. Çünkü, mesele bayrak ve memleketse Harran halkının bu konudaki hassasiyeti çok büyüktür. Belediye başkanımız sayın Mehmet Özyavuz’a, vekillerimize, teşkilatımıza ve tüm Harran halkına teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142