Title of a News Article

STK Temsilcileri Urmak’la hemfikir

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyarete devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve ŞUTİM yönetimleri ile buluştu.

STK Temsilcileri Urmak’la hemfikir
banner206

 Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak burada yaptığı ziyarette kentin tarımsal ekonomisi üzerine bir süre yöneticilerle sohbet etti. Toplumun her kesiminde olduğu gibi, tarımla uğraşanların da AK Parti hükümeti süresince önemli kazanımlar elde ettiğine işaret eden Urmak, “GAP’ın başkenti olan Şanlıurfa, aynı zamanda tarımsal üretimin de Türkiye’deki en önemli merkezidir. Tüm Urfalılar gibi biz de bu üretimin sanayiye dönüşmesi için büyük beklentiler içersindeyiz. AK Parti döneminde verilen desteklerle bu anlamda önemli mesafe alındı. Şu anda Şanlıurfa, tarıma dönük sanayi yatırımlarından en büyük payı alan illerin başında geliyor. Bize düşen, bu fırsatları iyi değerlendirebilmek ve kentin geleceğine katkı sunabilmektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya da, AK Parti hükümetlerinin tarım ve sanayiye verdiği desteklerin azımsanmayacak derecede olduğunun altını çizerek, siyasetin bu yatırımların hayata geçmesi yönünde ateşleyici güç olması gerektiğini söyledi.

Daha sonra Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) Başkanı Faruk Akbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, burada da ŞUTİM esnafı ve yöneticiler tarafından ilgiyle karşılandı. AK Parti kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi önünde Urmak’la hatıra fotoğrafı çektiren ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş, temsilde olacak kişilerin liyakat ve ehliyet esasları gözönünde bulundurularak seçilmesi gerektiğini belirterek, Urmak’ın uzun yıllardır hem siyasette hem de halkın arasında rüşdünü ispatlamış bir isim olduğunu ifade etti. Seçimlerin, Urfa’ya ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini dileyen Akbaş, adaylık yolunda Nüsret Urmak’a başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195