Title of a News Article

Süleyman Soylu'dan Yıldız hakkında flaş açıklama

Süleyman Soylu'dan Yıldız hakkında flaş açıklama
banner206
 Bakan Soylu: Vekilimizi terör örgütü PKK uzun zamandır tehdit ediyordu 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Suruç'ta AK Parti'lilere yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin, "Vekilimizi terör örgütü PKK uzun zamandır tehdit ediyordu." dedi.

Sakarya'da yavru köpeğin ölümüne ilişkin ise, ''Elimizde çok acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin. İnsanın içi kaldıramaz.'' ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı.

Bakan Soylu'nun konuşmasının satır başları şöyle;

SURUÇ SORUŞTURMASI

Hepimiz için, ülkemiz için demokrasimiz için müessif bir olay. Çünkü demokrasi bu tip tuzaklarla dönem dönem karşılaşır. Fakat demokrasi bu tip tuzakları hep atlatır. Geçmiş dönemlerde de bu tip tuzaklarla karşılaşıldı. Biliyorsunuz, hem ilçe başkan yardımcılarımız hem milletvekili adaylarımız hem ilçe başkanlarımız Diyarbakır'da Dicle ilçe başkanımız Deryan Aktert katledildi. Aynı zamanda Özalp'ta iki ilçe başkanımız aynı zamanda Hakkari'de Ahmet Budak milletvekili adayımız çocuklarının gözü önünde öldürüldü. Birçok arkadaşımız böyle katledildi. Ben siyasetle demokrasinin Türkiye'yi geliştirebileceğine inanan insanlardan biriyim. Çünkü halkın temel düşüncesini, arzusunu, talebini ancak siyaset ve demokrasi ile iletebilir. Türkiye'de demokrasiyi hak ve özgürlükleri ortaya koyanlar o cicili bicili gazetelerinde bunları ifade edenler ve aynı zamanda Avrupa desteği ve dünya desteği ile bunları Türkiye'yi suçlayarak olmadığını iddia edenler bu konuda tek ses çıkarmamaktadırlar.Söz konusu HDP ve PKK olunca sanki ağızlar kapatılmaktadır. Vicdanlar mühürlenmekte ve gönüller kilitlenmektedir. Şimdi burada bir milletvekili adayımız İbrahim Halil Yıldız Suruç kendi ilçesi orada belediye başkan adayı da oldu ve İbrahim Halil Yıldız çok mert bir adamdır. Orada hem Türk bayrağını hem AK Parti bayrağını sallandıran ve bu mücadeleyi de ortaya koyan bir arkadaşımız.

Bundan bir zaman dilimi önce Meclis'te bir tartışma oluyor. Osman Baydemir ile bunlar karşı karşıya münakaşa ediyorlar. Bu münakaşadan sonra bizim İbrahim Halil Yıldız'a PKK'nın tehditleri artıyor. PKK bu tehditleri yaparken de iki sefer üst üste biz ikişer kişisini aldık. Suruç'ta ve Şanlıurfa'da. İbrahim Halil Yıldız'a yönelik bir öldürme teşebbüsünden dolayı.
Şöyle istiyorlar burada PKK, HDP dışında CHP ile beraber PKK, HDP Türkiye'yi parsellemişler. Türkiye'nin batısı güneyi kısmen kuzeyi ve orta Anadolu'yu CHP, Türkiye'nin güney ve güneydoğusunu PKK ve HDP birlikte yönetelim ve buna ait de bir paslaşma bir ortak sözleşme bir anlaşma uzun yıllardır devam ediyor. Dönem dönem bazen birbirleri ayrı gözükseler de iş riske girince aynı bugünlerde olduğu gibi hemen bir araya geliyorlar.

Dün Sarıgazi'de Muharrem İnce belki görüntülerde vardır. Muharrem İnce orada mitinge gelirken HDP'liler ve PKK'lılar orada bayraklarla beraber karşılıyorlar. Neden? Çünkü, Selahattin Demirtaş'a gitmesin diye iki onun hapisten çıkmasını talep etmesinin kutlamasını gerçekleştiriyorlar üç, İnce'nin miting alanında gencin alnında Kürdistan yazıyor gelinen tablo bu. Gelinen tablo başka hiç birşey değil. Burada İbrahim Halil Yıldız bu tabloya nasıl gelindiğini de ifade edeceğim. İbrahim Halil Yıldız, esnaf ziyareti yapıyor. Daha önce de orada ucuz çarşılar var orada görüntüler 

DEMİRTAŞ'IN PROPAGANDA KONUŞMASINA SERT TEPKİ

Ben dün Demirtaş’ın TRT’deki propaganda konuşmasını dinledim. Ruh hali ortadan kalkmış. Bir cümle söylüyor.
TRT’deki propaganda konuşmasında bizim için 'bir oyluk canları var' diyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Hepimizi ölümle tehdit ediyor.

8 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Cudi'de 8 terörist etkisiz hale getirildi. (Güvenlik güçleri) Saat 06.55'te görüntü aldılar, 8.50'de operasyon icra ettiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142