Title of a News Article

Suruç ve Viranşehir’de kongre heyecanı‏

 Suruç ve Viranşehir’de kongre heyecanı‏
banner206

AK Parti Şanlıurfa'nın Suruç ve Viranşehir  ilçesinde kongre heyecanı yaşanacak.  Şanlıurfa'nın Suruç ve Viranşehir ilçesinde bugün ve yarın AK Partinin 5. Olağan kongreleri yapılacak.

AK Partinin 2015 yılında yapılacak olan 5. Olağan kongresi ve  genel seçimler öncesi ilçe ve diğer teşkilatların kongreleri tam hızla devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde kongre süreci ise sürerken, bugün Suruç ve yarın ise Viranşehir ilçelerinde kongreler yapılacak. Suruç ilçe Başkanı Mehmet Yavuz, bugün yapılacak olan kongre ile güven tazeleyecek. Viranşehir ilçesinde ise yeni Mehmet Yıldırım dönemi başlayacak. Bugün Suruç ilçesinde  Ziya Çöker konferans salonunda yapılacak olan kongre de Mehmet Yavuz Başkanlığında yeni yönetim görev alacak. Suriye'nin  Kobani ilçesinde  yaşanan iç savaştan dolayı Suruç ilçesinde partisi adına tek başına çalışan AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yavuz, geride kalan süre içerisinde Suruç ve Kobanilerin gönlünü kazandı.

Viranşehir ilçe kongresinde ise yine tek liste ile gidilecek. Eyüpnebi Beldesinin son Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım 400 gelegenin katılacağı yarın ki kongrede Viranşehir İlçesinin yeni Başkanı olacak. Viranşehir ilçe  kongresinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Milletvekilleri ve Bazı Belediye Başkanları ile partililer katılacak .

Öte yandan  Şanlıurfa merkez ilçelerinden Eyyübiye ve Haliliye ilçe Başkan adayları belli olmazken, ertelenen kongre tarihleri ise netleşti. 14 Aralık 2014 günü yapılacak  olan Hilvan ilçe kongresinde ise mevcut Başkan Hanifi Düzme ile yola devam edileceği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195