Title of a News Article

Sürücü'den çağrı...

.

Sürücü'den çağrı...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Sürücü gün içinde hem kırsalda hem de Birecik şehir merkezinde çalışmalarını sürdürüyor. Gün sonunda ise seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve adeta açık hava mitingine dönüşen toplantıda konuşan Sürücü şunları ifade etti; “ AK Partiye, bu davaya gönül veren, emek veren, bizimle birlikte yol yürüyen dava arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Biz bu davaya hizmet için geldik. Sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Buradan herkese söylüyorum ben sizin kızınızım, sizden biriyim. Benim düğünümde buradadır, taziyemde buradadır. Biz AK Partinin sevgisini, AK Partinin coşkusunu, AK Partinin güzelliklerini, dinamiklerini Sayın Cumhurbaşkanımızdan alıyoruz. Muhtarlarımız şundan emin olsunlar ki kimin ne sıkıntısı varsa anında müdahale edeceğiz bundan kaygınız olmasın. Kilit taşlarını Mezraya,  Bağlarbaşı’na, Ayrana yapıyoruz. Karşıyaka mahallemizde ise başlıyoruz”. Dedi.

 Öte yandan Milletvekili adayı Sürücü önceki akşam Edessa Tv Haber Müdürü Orhan Kaya'nın sunduğu seçim özel programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195