Title of a News Article

Tanal'dan flaş iddia!

Tanal'dan flaş iddia!
banner206

CHP'li  Urfalı İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Şanlıurfa'da 2 gün süren 11 Nisan etkinlikleri ile ilgili olarak flaş bir iddiada bulundu.

Tanal, AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının, kurtuluş yıldönümü mesajlarında Atatürk’ü anmadıklarını ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, hafta sonu Şanlıurfa’da düzenlenen Kurtuluş yıl dönümüne ilişkin açıklama yaparak, “Yayımladıkları kutlama mesajlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmayan AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanlarını kınıyorum!” dedi.

Tanal mesajında şu ifadeleri dile getirdi;

“Beyazgül ve AK Partili ilçe belediye başkanları, cesur Urfa halkının, 11 Nisan 1920’de Fransızları Büyük Önder Atatürk’ün öncülüğünde ve desteğiyle yenilgiye uğrattığını bilmiyor olamaz” diyen yapan Tanal, şöyle devam etti: “Düpedüz nankörlük! Eğer Atatürk olmasaydı, o koltuklarda oturamazdınız. Atatürk ve silah arkadaşlarının Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşundaki rolünü neden görmezden geldiniz? Çıkın Şanlıurfa halkından, Türkiye kamuoyundan özür dileyin!”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195