Title of a News Article

Tartışılan aday arkadaşlarını ziyaret etti...

özel haber

Tartışılan aday arkadaşlarını ziyaret etti...
banner206
AKParti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hamide Sürücü, ilk ziyaretini yıllarca görev aldığı parti teşkilatı arkadaşları oldu. 7 Nisan'da açıklanan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday listesinde en dikkat çeken isim olan Makine Mühendisi Hamide Sürücü  dün AK Parti İl Başkanlığı ve kadın kollarını ziyaret etti. 
AK Partide  yıllarca il yönetim kurulunda görev alan Hamide Sürücü 7 Nisan günü açıklanan aday listesinde  süpriz olarak gösterilen adaylar arasında yer aldı.  AK Partinin diğer adayı Prof.Dr. Mazhar Bağlı ile aynı aşirete mensup olması nedeniyle tartışılan isim haline gelen  Hamide Sürücü, tüm bu tartışmaların ardından dün ilk ziyaretini çalışma arkadaşlarına yaptı.
ilk olarak AK Parti Şanlıurfa İl
 Başkanlığına gelen Sürücü, burada Başkan vekili Cuma Ağaç ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. 
AK Parti İl Başkan vekili Cuma Ağaç dün kendilerini ziyaret eden milletvekili adayı  Hamide Sürücü'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti İl Başkan vekili Ağaç'
 Hamide Sürücü kardeşimiz uzun yıllar teşkilatta hizmet eden ve bugün bu noktada olan kardeşimizdir kendilerine aday gösterilmesinden dolayı tebrik ediyorum' dedi.

Hamide Sürücü daha sonra AK Parti Kadın kolları Başkanı Aysel Göncü’nün düzenlediği toplantıya katıldı.  Aysel Göncü ,ve diğer üç ilçe kadın kolalrı Başkanı ile bazı kadın yöneticilerin katıldığı toplantıda tebrikleri kabul eden Sürücü, burada bir açıklamada bulundu.  Sürücü şöyle konuştu.Türkiye’nin yeni bir atılım içine girdiği, ivme kazandığını ve hedeflerini büyüttüğü dönem de sizler adına yasama ve denetim yapma görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Yeni Türkiye yolunda, yolumuzun ve bahtımızın açık olması dualarıyla Allah yar ve yardımcımız olsun. Şanlıurfa’mıza Hizmet için “ Durmak yok yola devam “ diyor, tüm hemşerilerime selam saygılarımız sunuyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195