Title of a News Article

Tatlıses bağımsız adaylıktan çekilecek mi?

.

Tatlıses bağımsız adaylıktan çekilecek mi?
banner206
 Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili adayı olan sanatçı İbrahim Tatlıses, Bağımsız milletvekili adaylığından vazgeçebileceği yönündeki iddiaları değerlendirirken, “İnadım inat Vazeçmeyeceğim” dedi.

Telefonla sorularımızı yanıtlarken,  önümüzdeki günlerde kente geleceğini vurgulayan Tatlıses,  Şanlıurfa’nın vekili olmayı çok istediğini anlattı. 

Tatlıses, “Halkımızın sorunlarını biliyorum,kente gelip herkesi dinleyeceğim. Şu anda konumumuzdan dolayı bir şey diyemiyoruz. Ama siyasetçi oldum mu çok  rahat konuşurum” dedi.

Şanlıurfa halkı tarafından seçilen milletvekillerinin mecliste yeterince konuşmadığından yakınan Tatlıses, kendisinin farklı olacağını, kentin tüm dertlerini dile getireceğini belirtti. Annesinin ‘Milletvekili olmazsan şirimi (Sütümü) sana helal etmem’ dediğine dikkat çeken Tatlıses, Şanlıurfa’nın kendisini seçmemesi halinde çok kırılacağını ima etti; “Böyle bir şey olursa bir sonraki seçimde başka bir ilden adaylığını koyarım, bu yolda ölmek var dönmek yok”

Recep Tayyip Erdoğan'ı çok szevdiğini, AK Parti içerisinde de çok sevdiği dostları bulunduğunu anlatan Tatlıses, "Bağımsız olarak milletvekili seçilmeniz halinde AK Parti'ye geçir misiniz?" şeklindeki sorumuzu yanıtsız bıraktı.

Bağımsız milletvekili adaylığından vazgeçmesi yönünde herhangi bir üst düzey AK Partili tarafından aranmadığını da sözlerine ekleyen Tatlıses, sosyal paylaşım sitesi İnstagram'dan, "Bir tek sanatçı kimliğim var! Hiç bir parti kimliğim yok. Kimse beni kafasına göre bir yerlere çekmesin" mesajını paylaştı.

Urfalı sanatçı, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu'na olan yakınlığıyla da biliniyor.  Listeye alınmadığı için oldukça kırgın olan Eyyüpoğlu'nun Tatlıses'e destek verip vermeyeceği bu günlerde siyasi kulislerde bolca tartışılıyor. (urfahizmet)

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195