Title of a News Article

TERSLİĞİ YANINDAKİLERDEN ÖNCE FARK ETTİ

Yaklaşık 10 yıl valilik yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, inceleme yaptığı parke çalışmalarında kendi elleriyle parke taşı döşedi. Güvenç, döşediği taştaki tersliği yanındakilerden önce fark etti.

TERSLİĞİ YANINDAKİLERDEN ÖNCE FARK ETTİ
banner206
 Şanlıurfa'nın Uğurlu mahallesinde, mahallelinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e sorunları anlatmasının hemen ardından bölgede altyapı, parke taş ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmaları başlatılmıştı. Uğurlu mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Güvenç, kendi elleriyle parke taşı döşedi. Yola parke taşı yerleştiren Güvenç, hatalı yerleştirdiği taşı ise yanındakilerden erken fark ederek, taşın ters olup olmadığını sordu. Taşın ters yerleştirildiği söylenmesi üzerine ise Başkan Güvenç, bir taraftan ters yerleştirdiği taşı düzeltirken diğer taraftan ise “Nasıl fark ediyorum ama. Yalız az önce iyi yaptım” diye konuştu. Yanındaki çocuğa da bir parke taşı döşettiren Başkan Güvenç, çalışan işçilere ‘elinize sağlık arkadaşlar' diyerek, çalışmanın yürütüldüğü alandan ayrıldı. Bölgede yürütülen altyapı ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmalarını da inceleyen Güvenç, “Daha iyi ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için Kent genelinde mesai kavramı bilmeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
  Bölgede başlatılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.
  Yaklaşık 10 yıl da sırasıyla Erzurum, Manisa ve Şanlıurfa Valiliği yapan Güvenç, 2014 yılında yapılan yerel seçimler nedeniyle valilik görevinden ayrılmış, aday olduğu Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanlığı'nı kazanarak, vaat ettiği projeler için çalışmalara başlamıştı

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195