Title of a News Article

Toru, AK Parti saflarına geri döndü

Toru, AK Parti saflarına geri döndü
banner206

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı İbrahim Toru, eski yuvası olan AK Parti'ye geri döndü.

1 Kasımda yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti'den Milletvekili aday adayı olan ve ancak aday gösterilmediği için bağımsız milletvekili adayı olan iş adamı İbrahim Toru, bağımsız milletvekili adaylığından çekilerek tekrar AK Parti'ye katılarak destek vereceğini söyledi.

Bağımsız adaylıktan çekilen İbrahim Toru, "Ben AK Parti'nin bir ferdiyim, 1 Kasım seçimleri Türkiye için çok önemlidir. Şanlıurfa’mız için de çok önemlidir. Akrabalar ve eş dostlarımızla yaptığımız değerlendirme de Bağımsız milletvekili adaylıktan çekildim ve yıllarca hizmet ettiğim ve siyaset yaptığım AK Parti'ye destek amacıyla bağımsız milletvekili adaylıktan çekiliyorum dedi.

İbrahim Toru’ya ait bir işyerinde AK Partiye tekrar geçiş yapan İbrahim Toru için bir tören düzenlendi. Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Faruk Çelik, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik ise, bağımsız milletvekili adayı İbrahim Toru’nun tekrar AK Parti de siyaset yapması ve AK Partiye destek vermesinden dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim
ibrahim - 9 yıl Önce

urfalılar bu saatden sonra sanada inanmaz toru

urfalı
urfalı - 9 yıl Önce

kendı kendını bıtırdı sıyası olarak tabi

SIRADAKİ HABER

banner195