Title of a News Article

Tutdere CHP Urfa teşkilatını ziyaret etti

Tutdere CHP Urfa teşkilatını ziyaret etti
banner206

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Hukuk Seçim Komisyonu Sorumlusu olarak görevlendirilen TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Hayrettin Cidir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Tutdere, İl Hukuk Seçim Komisyonunun amacıyla ve yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkezimiz tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Hukuk Seçim Komisyonu Sorumlusu olarak görevlendirildim.

Seçim güvenliğinin sağlanması için tüm İllerimizde İl Hukuk Seçim Kurulu oluşturuyoruz. Bende Doğu ve Güneydoğu İllerimizde çalışmalarıma devam ediyorum. Bugüne kadar Malatya, Elazığ, Bitlis, Bingöl, Muş, Hakkari, Van, Şırnak, Batman, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa İllerimizde Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte Kurul oluşturuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığımızda İl Başkanı Hayrettin Cidir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri arkadaşlarımızla Hukuk Seçim Komisyonu kurulması için çalışmalar yaptık. Bizi Şanlıurfa’da ağırlayan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine Misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195