Title of a News Article

Uçkan: AK Parti, Türkiye’nin bin yılını planlıyor

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Ekonomist Ömer Faruk Uçkan, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili seçimlerinin, büyük Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini söyledi.

Uçkan: AK Parti, Türkiye’nin bin yılını planlıyor
banner206

Gazetemiz Yazıişleri Müdürü İbrahim Halil Şeker ile görüşen Uçkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına yaklaşılırken demokrasi ve insan hakları anlamında toplumun beklentilerinin çok yükseldiğini, bu beklentilere de AK Parti’nin en üst seviyede cevap verdiğini söyledi.

Şanlıurfa’nın, bölgenin en önemli ili olduğunun altını çizen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Ekonomist Ömer Faruk Uçkan, “Halkın tüm kesimlerini kucaklayan AK Parti, büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda ilerlemeye devam etmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da AK Parti tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

Uzun yıllardır ailece toplumsal sorumluluk projelerinde çalıştıklarını, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelme imkânı bulduğunu söyleyen Uçkan, “Milletimizin AK Parti’ye olan teveccühü bellidir. Önümüzdeki seçimlerde yine büyük bir oy patlamasıyla birinci parti olacaktır. Kuruluşundan bu yana gönüllü bir  neferi olarak hizmet verdiğimiz AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Listeye alınıp alınmamak gibi bir kaygımız yok. Türkiye’nin gelecek bin yılını planlayan altyapının temelini atan bu harekette bizim de katkımız olsun diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıişleri Müdürümüz İbrahim Halil Şeker de, “Sayın Uçkan ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Biz gazetecilikle uğraşırken, o hep toplumsal konularla uğraştı, nerede başı ağrıyan, ihtiyacı olan biri varsa onun imdadına koşuyordu. Ailece vakıf insanlar olduklarını biliyoruz. Bu kadar uğraşının içinde siyasete de vakit ayırabilen bir aileden gelen Uçkan’a bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.

 

ÖZGEÇMİŞ:
1978 Şanlıurfa merkez doğumlu olan Ömer Faruk UÇKAN, İlkokulu Cengiz Topel ilkokulunda, orta öğretimini Fırat Kolejinde ve liseyi de Şanlıurfa lisesinde okumuştur. Daha sonra Harran üniversitesi iktisadi idari bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur.
Mezun olduktan sonra askerlik görevini Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde tamamlamıştır. Askerlikten sonra memleketi Şanlıurfa’da Vekil Öğretmenliğe başlamış öğretmenlik görevi süresince öğrencilerinin içinden ekonomik durumu kötü olan öğrencilerine kırtasiye, yakacak ve gıda yardımında bulunmuştur.
Ayrıca Şanlıurfa Sosyal Yardımlaşma Vakfında gönüllü çalışarak fakir vatandaşların yardımları ivedi olarak almasını sağlamıştır.
Eğitimin bilincinde olan Uçkan şu an itibariyle başarılı on üniversite öğrencisine burs vermektedir. İlacın zor bulunduğu yıllardan günümüze kadar hayırseverlerin getirdiği son kullanma tarihi geçmemiş ilaçları babasının eczanesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ilaç dağıtımını sağlamasıyla tüm Urfa’da tanınmıştır.

Şanlıurfa Belediyesi İlaç Bankın kurucusu olan Uçkan bu yer sayesinde yurtiçinde ve yurtdışında birçok yere ilaç sevkinde öncü olmuştur.Yardımları sosyal paylaşım sitesi Facebookta hayranları tarafından kurulan Şanlıurfa’dan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 5000 üyesi bulunan Şanlıurfa’nın derman abisi Ömer Faruk UÇKAN isimli gurubu sayesinde sağlamaktadır.
Kendisine ulaşan yardımları daha önceden belirlediği Şanlıurfadaki fakir vatandaşlara ulaştıran Uçkan, Şanlıurfa ilinde birçok sosyal sorumluluk projesinde görev almaktadır.



Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 19:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaçan Uçkan
Kaçan Uçkan - 9 yıl Önce

aday listesine giremeyince de aynı fikirleri savunuyor musun yoksa aday Ada'yı iken partiyi kutsayan ama listeye giremediğinde de lanetleyenlerden misin

SIRADAKİ HABER

banner195