Title of a News Article

Ülkücü gençliğin ağabeyi Urfa MHP Adayı...

Ülkücü gençliğin ağabeyi Urfa MHP Adayı...
banner206
 Ülkücü Hareketin Şanlıurfa ve bölgedeki neferi Şanlıurfa Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Arpacı Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı oldu. 
90'lı Yıllarda Şanlıurfada Ülkücü Milliyetçi Hareketin basamaklarını birer birer çıkıp anlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Olarak 3 Mart 2004'de görevlendirilen Mehmet Arpacı, Şanlıurfa ve Ülke Genelinde en fazla süre görev yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Olarak Tarihe Geçmiştir.
 
Ülkü Ocaklarını Şanlıurfa’'da kurumsallaşan bir kimlik kazandırmakla tanınan Mehmet Arpacı, Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı süre zarfında Ülkü Ocaklarının bugünde hizmet ettiği daireyi de çabalarıyla aldığı biliniyor. 

Şanlıurfa Merkezde yaşantısını nesillerdir sürdüren MHP Urfa Milletvekili Adayı Arpacı, ailesine mensup Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü Merkez Ilçelerinde Olmak Üzere Akçakale, Harran, Ceylanpınar, Viranşehir, Siverek ve Şanlıurfa Genelinde Ağırlığı Olan Hadidi Aşiretinin Sevilen Bir Yüzü olarak tanınıyor.

Şanlıurfada Bir Çok Sivil Toplum Kuruluşunun, Kuruluşunu yapmış olan Mehmet Arpacı, 2005'de Özgüder derneğinin Kurucusu ve bu dernek sayesinde Şanlıurfa'da bir çok işsiz genci özel güvenlik belgesi kazandırıp iş sahibi yapıp teşkilâtlanmalarını sağlamış, Haliliyespor Kulübü Kurucu Başkanı olmuş Şanlıurfa gençliğinin spora kazandırılmasını sağlamış, Kamberiye Mahalle Derneği, Hz. İbrahim Derneği, Hadidiler Aşiret Derneği üyesi ve Hak_iş Konfederasyonuna bağlı Hizmet_iş Sendikasının da işçilerin hakkını koruyup kollayan Şanlıurfa delegesidir. 

Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İl disiplin kurul üyeliği, il ilçe delegeligini görevlerini layıkıyla üstlenmiş olan Arpacı, Şanlıurfa ve Ülke Genelinde MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli'ye karşı yürütülen muhalif hareketlerin sonlandırılması içinde bir çok emek sarf etmiş, ülkücülüğün  esası “ Lider Teşkilât Doktrin “dır diyerek, her zaman MHP Genel Merkezi ve Devlet Bahçeli ile her zaman görüşen bir Şanlıurfalı olarak tanıyor.

Kulislerde ülkücülerin Arpacı etrafında toplanacağı ve bir çok yerde onu temsilen altı ay öncesinden çalışmalar yapıldığı biliniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye ilçe Başkanlığı Teşkilat başkanlığı görevini yıllarca üstlenen Mehmet Arpacı, 21 Nisan tarihinde bu görevinden milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılmıştır.

MHP Genel Merkezininde Mehmet Arpacı'ya Göstermiş Olduğu Teveccüh ve İlgi Alakada de Gözlerden Kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 11:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
kimin ağabeyi???
kimin ağabeyi??? - 6 yıl Önce

kimin ağabeyi???

Yusuf PALABIYIK
Yusuf PALABIYIK - 6 yıl Önce

Karşılıksız sevmek kimin harcı adayımız Mehmet Arpacı

SIRADAKİ HABER

banner195