Title of a News Article

Urfa'da temaslarda bulunuyor...

Urfa'da temaslarda bulunuyor...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yoğun temposu sonrası seçim bölgesi olan Şanlıurfa'da mola verdi. TBMM'nin tatile girmesiyle Şanlıurfa'ya gelen Kadın Milletvekili, organize sanayi bölgesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

URFASTAR-HABER MERKEZİ

Şanlıurfa'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki temsilcilerinden birisi olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, seçim bölgesinde hergün birçok bölgeye gezi düzenleyerek temaslarda bulunuyor. 

Bugün ki adreslerinden biriside binlerce kişinin istihdam edildiği Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesiydi. İlk olarak Şanlıurfa Organize Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'yu bölge müdürlüğünde ziyaret eden Vekil Açanal, bölge hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Akabinde Safran tekstil, Aközbekler, Uğur ve Yağız tekstil firmalarını ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları inceledi. Yetkililerden detaylı bilgiler alan AK Parti Şanlıurfa milletvekili Gülender Açanal, kadın çalışanlarla yakından ilgilenerek onlarla kucaklaştı. 

Açanal'ın bir sonraki durağı ise Hazır Giyim Kümelenme Merkezi olan HOSAB binası idi. HOSAB tesisi Müdürü Mustafa Sürücü ile birlikte tesisi gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, burada, İşkur, ve Harran Üniversite'nin meslek yüksek okulu öğrenci için ayrılan bölümleri gezdi. Tesis sorumlusu Mustafa Sürücü detaylı bilgiler aktararak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

HOSAB Tesisi girişinde bulunan Organize Sofrası işletmecileri Ömer ve Raşit Demir ile çalışan personelle de ayak üstü görüşüp sohbet eden Vekil Açanal hayırlı işler dileklerinde bulunarak bölgeden ayrıldı. 

Vekil Açanal'a Karacadağ Kalkınma Ajansı temsilcisi Yunus Çolak eşlik etti. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 23:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfali
Urfali - 5 yıl Önce

Birde gelsin karakoyun deresini gezip görsün
Memleketin sorunu ....

SIRADAKİ HABER

banner195