Title of a News Article

Urfa için güzel haber...

.

Urfa için güzel haber...
banner206
Ak parti şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Faruk Çelik mesaiye başladı

Geçtiğimiz 23 Mayıs günü 'divertikül' hastalığına bağlı bağırsak perforasyonu nedeniyle ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen 'Torba yasa' görüşmelerine katıldı. 

Kamuoyunda 'Torba Yasa' olarak bilinen ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, taşeron ve madenlerde çalışan işçilere yönelik düzenlemeleri de içeren İş Kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnameler görüşmeleri bugün saat 11.00'da komisyon başkanı Recai Berber yönetiminde başladı. Görüşmelere, geçtiğimiz 23 Mayıs günü ameliyat olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'de katıldı. Bakan Çelik, ameliyat sonrası ilk mesaisine başlamış oldu. Bakan Çelik'in mesaiye başlaması Seçim bölgesi Urfa'da sevinçle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet KlLlC
mehmet KlLlC - 10 yıl Önce

Bakanimiza acil $ifalar dileriz.biz ta$aron i$ciler olarak bakanimizden cok iyi haberler bekliyoruz.kendisinden umutluyuz.urfadan sevgilerimizi yolluruz

mehmet ali ciftci
mehmet ali ciftci - 10 yıl Önce

Sayin bakanimizin s.urfaya cok faydasi olmustur. Simdiye kadar hicbir milletvekilinin ve bakanin urfaya yapamadığı kadar.
Tum urfalılar adına bakanımıza teşekür ediyorum.
En azından genel seçime kadar bu çevre yollarımızıda faliyete geçirebilse ramazanlarda büyük araçlar direkt geçer trafik yogunluğu olmaz.
Bunun dışında daha çok projeye imza atacağını umuyor ş.urfayı türkiyenin en güzel şehirlerinden biri yapacağna inanıyorum.
Tesekurler sayın BAKANIM.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142