Title of a News Article

Urfa MHP Teşkilatından flaş hamle...

.

Urfa MHP Teşkilatından flaş hamle...
banner206
MHP Şanlıurfa İl Başkanlığında bünyesinde FETÖ Mağdurları Komisyonu kuruldu Komisyon başkanlığını yapan MHP İl Başkan Yardımcısı Halil Barut, “Biz parti olarak her zaman mağdurun yanında olacağız” dedi.

MHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Halil Barut, yaptığı açıklamada, FETÖ mağdurlarının sorunlarını dinlemek için MHP İl Teşkilatı bünyesinde FETÖ Mağdurları Komisyonu kurduklarını açıkladı. Dün şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Barut, şehit askerlerin kederli ailelerine başsağlığı diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve genel merkezin talimatı doğrultusunda il bazında kurdukları komisyonla yaklaşık 10 gündür 600’e yakın vatandaşın kendilerine başvurarak mağduriyetlerini bildirdiğini dile getiren Barut, “Bizde komisyon çerçevesinde değerlendirerek bir mağduriyet varsa bunun giderilmesi adına gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bugün yine partimize başvurular oldu. Gerçekten mağdur olan insanlar var. Bizler bu konuda bir mağduriyet varsa parti olarak çaba sarf edeceğiz. Bugünlerde böyle bir söylenti var; Devlet vatandaşına yanlış yapıyor. Biz bunu kabul etmiyoruz, bu bir gaflettir. Ortada bir yanlış varsa devleti idare eden yöneticilerde aramak gerekir. Biz parti olarak her zaman mağdurun yanında olacağız, hiçbir zaman da elimizi taşın altına koymaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195