Title of a News Article

Urfa Milletvekillerini dinledi..

özel haber

Urfa Milletvekillerini dinledi..
banner206

AK Parti Teşkilat İşleri Genel Başkanı Süleyman Soylu, yaklaşan ilçe kongreleri öncesi Şanlıurfa Milletvekillerinin görüşlerini aldı.
AK Parti Şanlıurfa cephesinde kongre heyecanı gelecek hafta sonu başlıyor. 2015  yılında yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesi kongreye giderek yeni bir teşkilat yapısı ile gitmeye hazırlanıyor.
Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe, İl Gençlik ve Kadın kolları ile İl Başkanlığı seçimleri öncesi ilk ciddi toplantı Ankara'da yapıldı. Ak Parti Genel Merkezinde saat 20.00 de Teşkilat İşleri Başkanı Süleyman Soylu'nun daveti üzerinde  Şanlıurfa Milletvekilleri Genel Merkeze geldiler. Soylu'nun Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Bakan Faruk Çelik dışında diğer 9 Milletvekilinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda teşkilatların son durumu konuşuldu.
Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Murat Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda, Şanlıurfa Milletvekilleri sorumlu bulundukları ilçelerle ilgili görüşlerini ifade ettikleri toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.
Öte yandan ilçe Başkanlığına aday olan isimlerle bu hafta içerisinde AK Parti genel Merkezinde mülakat yapılması bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195