Title of a News Article

Urfa siyasetinde neler oluyor? Flaş açıklama geldi

Urfa siyasetinde neler oluyor? Flaş açıklama geldi
banner206

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın, Eyyübiye İlçe Başkanı Abdullah Direk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yusuf Tokmak, bu görevlerinden istifa etti.

Yaşanan istifa sonrasında birçok iddia gündeme gelirken, Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir, Saadet Partisindeki istifalara ilişkin bir iddia ortaya attı.

Şanlıurfa'da partiler üstü bir lobi olduğunu öne süren Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfa'da İlkeli Duruşları İle Tanıdığımız Siyasete Kalite Katan, Saadet Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Abdullah Direk, Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yusuf Tokmak 'ın Başkanlıklarından İstifa Ettiklerini Üzülerek Ögrendim. Urfa' da Partiler Üstü Bir Lobi Var. Bu Lobi İdealist Memleketi İçin Mücadele Eden Gençlerin Sürekli Önlerini Kesip Siyasi Süreçlerdeki Pazarlıklar İle Urfa Siyasetine Yıllarca Yön Verdiler, Kaybeden Memleketimiz Oldu. Şanlıurfa'da En Az İktidar Kadar Bu Lobi Gitmelidir. İnşallah İlk Seçimde Allah Memleketi Bu Lobidende Kurtarsın. Ben Her Zaman Sizlerleyim Kıymetli Başkanlarım. Emin Olabilirsiniz Siz Kaybetmediniz." Urfapusula

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195