Title of a News Article

Urfa'da konuştular...

Urfa'da konuştular...
banner206
SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa'da milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda partililere hitap eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çözüm süreci ile milletin ayrıştırılmaya, bölünmeye çalışıldığını ileri sürerek, "Terör belasından bu ülkenin kurtulmasını isteyen en çok biziz. Kardeşlik ve barışın tesis edilmesini isteyen biziz. Çözümün olmasını isteyen biziz. PKK terör örgütü sınırlarımızın dışına çıksa, silahı bıraksa, siyasi zeminde tam demokratik bir gündemle siyasi haklarını talep etse hiçbirimiz buna karşı çıkmayız. Gözümüzü kapatmayız, arkamızı dönmeyiz. Ama geldiğimiz nokta öyle bir nokta değil" dedi.

Çözüm sürecinde yer alan unsurların toplumun tamamını kucaklamadığı görüşünü de savunan Destici, "Sadece PKK ve onun siyasi uzantılarını muhatap alarak çözüm süreci başlatırsanız işte bu gerçek bir çözüm süreci olmaz. Buradan bir kez daha Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum; bu yol yol, gidiş gidişat değildir. Getirdiği netice ortadadır. Buradaki bütün kardeşlerimiz terör örgütüne ve onun uzantılarına terk edilmiştir. Adeta onların insafına bırakılmıştır. Bu kabul edilebilir bir durum değildir" diye konuştu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da Şanlıurfa'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 18:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman ŞENYAŞAR
Osman ŞENYAŞAR - 9 yıl Önce

BATIDA ALPEREN OCKLARININ BAŞI ÇEKTİĞİ KURD HALKINA FAŞİZAN SALDIRILAR YAPACAKSINIZ!!!
HİÇ YÜZÜNÜZ KIZARMADAN ,UTANMADAN KÜRD HALKINDAN DESTEK BEKLİYECEKSİNİZ. BU HANGİ KİTAPTA YAZAR?

SIRADAKİ HABER

banner195