Title of a News Article

Urfanın eski Valisinden şok karar!

Cemaat medyasının hedefi olan Şanlıurfa eski Valisi Nuri Okutan MHP'den Milletvekilliği ni düşündüğü iddia edildi

Urfanın eski Valisinden şok karar!
banner206
 MHP'de Milletvekili aday adayı olacak isimler sabırsızlıkla beklenirken ortaya bir çok isim atılıyor. Günün bombası da bugün Ankara kulislerinde yankılandı. 

3 valinin aday adaylığı için istifasını sunmasının ardından MHP'nin bazı merkeze çekilen valiler ile görüşmeler yaptığı ileri sürüldü.

Bize çok çok tanıdık olan bir isim olan Sanliurfa ve Sakarya eski Valisi Nuri Okutan MHP'den milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti..

Okutan'ın istifasını memleketi Isparta'da yayınlanan gazeteler ve internet siteleri 'Isparta'dan MHP'den milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini' yazarken, Okutan'ın Isparta yerine Sakarya'dan da aday adayı olabileceğini gündeme geldi

MHP kulislerinde gün boyu konuşulan iddiaya göre Nuri Okutan Sakarya'dan milletvekili aday adayı olacak..

Okutan'ın Sakarya'dan aday adayı olmasıyla birlikte MHP Sakarya'da milletvekili sıralamasının da değişecebileceği de konuşuluyor..

Hatta iki dönemdir MHP'den Sakarya Milletvekili olan Münir Kutluata'nın tekrar aday olması halinde Okutan'ın Sakarya tercihiyle MHP'de birinci sıra polemiğinin yaşanabileceği de konuşuluyor..

Uzun yıllar MHP'de üst düzey yöneticilik yapan bir isim, eski vali Nuri Okutan'ın memleketi Isparta'dan aday olmasının sözkonusu olamayacağını belirterek 'Isparta'da MHP bir büyükelçiyi aday gösterecek. Bu nedenle Okutan'ın Sakarya'dan adaylığı söz konusu' dedi
Öte yandan Okutan'ın Şanlıurfa Valisi olduğu dönemlerde Cemaat medyası tarafından ağır bir dille eleştiriliyordu

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195