Title of a News Article

Urmak: Özlediğimiz Türkiye için bu davadayız

AK Parti Şanlıurfa teşkilatında uzun yıllar çeşitli kademelerde görev alan Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, 7 Haziran 2015 seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra teşkilat ziyaretlerine devam etti.

Urmak: Özlediğimiz Türkiye için bu davadayız
banner206

AK Parti teşkilatları, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve kanaat önderlerini ziyaret ederek aday adaylığını duyuran Nüsret Urmak, dün de AK Parti Ceylanpınar, Viranşehir ve Akçakale ilçe teşkilatları ile belediye başkanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

 Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Urmak, “Özlediğimiz bir yönetim vardı, özlediğimiz bir Türkiye vardı. Hizmete susamış bir millet vardı. AK Parti’nin kurulmasıyla bu özlemimiz giderilmeye başladı. Özlediğimiz Türkiye için bu davada yer aldık. AK Parti, siyaseti bir dava olarak görür ve bu davada var olmak, hizmetin her kademesinde elini taşın altına koymak önemlidir. Ben de 2004 yılından bu yana gece gündüz demeden davamız adına verilen görevleri üstlendim. Arkadaşlarımızla birlikte her zaman halkın içinde olduk, onların sorunlarını çözmek, beklentilerini karşılamak için çaba sarfettik” dedi.

 Enerjimizi memleketimiz ve ülkemiz için harcayacağız”

AK Parti kadrolarındaki görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olmaktaki düşüncesini de açıklayan Nüsret Urmak, “AK Parti’de siyaset yapmak, niçin siyasette bulunduğumuzun cevabıdır. AK Parti teşkilatlarında görev almak, ülkenin yönetiminde söz sahibi olmak, davasına sahip çıkmaktır. Teşkilat ziyaretlerimizde değerli dava arkadaşlarımızda da bu bilinci görmek mutluluk verici. Ancak siyaset bir hizmet yarışıdır. Teşkilat görevinde nasıl canla başla çalıştıysak, kısmet olur milletvekili olursak yine aynı azim ve heyecanla davamız adına  memleketimizin huzur ve refahı için çalışacağız. Bilgi, tecrübe ve enerjimizi bu yönde kullanacağız. Bu düşüncelerle teşkilatlarımızdaki dava arkadaşlarımızdan, belediye başkanlarımızdan, sivil toplum örgütlerinden, kanaat önderlerimizden ve tüm halkımızdan destek ve dua bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195