Title of a News Article

Urmak’tan AK teşkilata anlamlı mesaj

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Nüsret Urmak, parti teşkilatları ziyaretlerinde önemli mesajlar veriyor.

Urmak’tan AK teşkilata anlamlı mesaj
banner206

 AK Parti teşkilatında uzun yıllar başarılı hizmetlerde bulunan Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, teşkilat gezileri kapsamında gittiği yerlerde ilgiyle karşılanıyor.

Dün de AK Parti Bozova İlçe Başkanı Av. Mehmet Akgün, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş öncülüğündeki parti teşkilatları ile buluşan Urmak, ziyaretlerinde birlik beraberlik mesajları verdi.

Milletvekilliğinin, büyük sorumluluk gerektiren bir görev olduğunun bilincinde olduğunu dile getiren Urmak, “Bize görev verildiği takdirde, teşkilatlarımızın ana kademeleri, belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz ve sivil toplum örgütleri ile sürekli irtibat halinde olacağız. Hizmetleri, birlik beraberlik içersinde yürüteceğiz.” dedi.

Kimsenin gönlünü kırmadan teşkilatlanmanın önemine vurgu yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, “Uzun yıllar AK kadrolarda görev yaptım. Görevim süresince dava arkadaşlarımızla beraber sadece kentimizin, ülkemizin ve insanımızın geleceğini düşündük. Çünkü bu ülke çok zor zamanlar yaşamıştı ve bir daha eski günlerine dönmek istemiyordu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti, Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi başarılarına imza attı. Önümüzdeki dönem, Türkiye’nin şahlanacağı, ayak bağlarından kurtulacağı bir dönemin başlangıcı olacaktır.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195