Title of a News Article

Vali'ye sorunları aktardılar...

özel haber

Vali'ye sorunları aktardılar...
banner206

Şanlıurfa merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçe yürütme kurulu üyeleri Vali İzzetin Küçük'ü makamında ziyaret ederek görüş alış-verişinde buludular.

AK Parti Şanlıurfa merkez ilçelerden Eyyübiye ve Haliliye ilçe Başkanları ile yürütme kurulunda yer alan isimler  Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük ile Valilik makamında görüştüler. Her iki ilçe yönetimini ayırı ayır kabul eden Vali Küçük, Parti yöneticileri ile Kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. ilk olarak Vali Küçük ile görüşen ilçe Eyyübiye ilçe Başkanı İsmail Demirbaş ve yürütme kurulu üyeleri oldu. Eyyübiye ilçesinde Valilik  yetkisinde olan bazı projelerin hayata geçirilmesinin konuşulduğu toplantıda ilçenin genç nüfusuna dikkat çekildi. AK Parti Eyyübiye Medya tanıtım Başkanı Halil Öncel, Vali Küçük ile yapılann görüşmeyi açıkladı. Türkiye'de en genç nüfusun Eyyübiyede olduğunu Vali Küçük'e aktardıklarını ifade eden Öncel' Bir süre önce gerçekleşen kongrenin ardından Eyyübiye ilçemize yeni yönetim seçilmiş ve yürütme kurulu belirlendi. Yürütme olarak bugün ilk ziyaretimizi Valimiz İzzetin Küçük beye yaptık. Burada Vali Küçük ile Eyyübiye ilçesinin sorunlarını ve önerileri konuştuk. güzel bir toplantı oldu inşallah Eyyübiye ilçesine güzel hizmetler sunacağız'dedi.

Öte yandan Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ve yürütme kurulu üyeleride Vali Küçük'ü makamında ziyaret ederek bazı projeler hakkında destek istediler. 



Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195