Title of a News Article

Vatandaşın duasını aldı

Vatandaşın duasını aldı
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekinHaliliye ilçesinde, Karşıyaka Mahallesinde, AK Parti Belediye Meclis üyesi Handan Karataş, AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri ile birlikte ev ve esnaf ziyaretleri yaparak AK Partiye destek istedi.

Ziyaretlerde AK Partiye olan sevginin kendilerini biraz daha teşvik edici olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, “Haliliye’mizde, Karşıyaka Mahallemizde çat kapı ziyaretlerimizi sürdürdük. Her gittiğimiz evde analarımızı, bacılarımızı ziyaret ettik.Muvaffakiyet istersen ana duası alacaksınız. Bizde dua alıyoruz inşaallah” dedi.

Gittiği her yerde AK Parti Hükümetinin yaptığı hizmetleri anlatan ve geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekin, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı,her ziyaret ettiği evde 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı.

Kendisine ve AK Partiye gösterilen teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Vekil adayı Av.Yılmaztekin, “İşte sevgi ve samimiyetin resmi. Ve Sırrın Karşıyaka Mahallesinin AK Partiye olan muhteşem teveccühü.Haliliye ilçemiz de, Karşıyaka Mahallemiz de esnaflarımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Dillerde ülkenin selameti, birlik beraberliği. Dillerde dualar, inşallah bu dualara nail olduk. Biz gönüllere talibiz, dualara talibiz, halkımızın hizmetkârı olmaya talibiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195