Title of a News Article

Vedat Melik bile şaşırdı!

.

Vedat Melik bile şaşırdı!
banner206

Kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik’e vatandaşlar ve esnaf sıcak ilgi gösterdiler. Vatandaşlar, ‘Dualarımız seninle’ derken, esnaf ise ‘Seni Mecliste görmek istiyoruz’ diye seslendiler.  Melik, kendisine gösterilen ilgi karşısında şaşkın kaldı.

1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerine doğru geri sayım tüm hızıyla devam ederken, CHP’den milletvekili adayı olan M. Vedat Melik, Şanlıurfa kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

‘CHP 1 Kasım’da iktidar olacaktır. Çünkü bunu halkımız istemekte’ diyen CHP Milletvekili adayı M. Vedat Melik, gün boyunca Abide’den Balıklı göl’e kadar tüm esnafları tek tek ziyaret edip, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Esnafın ‘seni daha öncesinde de Meclise göndermiş idik. Her zaman Urfa’yı ve bizim sorunlarımızı gündemde tuttun. 1 Kasım’da yine sana oy verecek ve inşallah seni bir kez daha bizleri temsilen Meclise göndereceğiz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Yolun açık olsun’ temennileri karşısında çok duygulandığı gözlenen CHP Milletvekili adayı Melik, tüm esnafa sıcak ilgilerinden dolayı da teşekkür etti.

 

SANA DUA EDİYORUZ!

Esnaf ziyareti sırasında yolda vatandaşlarında sıcak ilgisi ile karşı karşıya kalan CHP Urfa birinci sıra Milletvekili adayı M. Vedat Melik, ‘sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çağdaş, kalkınmış, modern bir Urfa istiyor isek adres CHP olmalıdır. Sizlerden bana sahip çıkmanızı ve oylarınız ile destek olmanızı istiyorum’ dedi. ‘Sana başarılı olman için dualar ediyoruz. Bir kez daha Milletvekili olacaksın inşallah!’ diyen vatandaşlar ise ‘Senin ile gurur duyuyoruz. Sen çalışkan ve Urfa’yı gerçekten seven birisin. Sen bizlerden birisisin. Sen Urfalısın. Bu bize yeter. Yolun açık olsun’ diyerek Melik’e başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 9 yıl Önce

İşte Bu! Urfalının yapması gereken budur... Doğru adam, dürüst adam, bizim için çalışacak adam.... Arkandayız, duacınız

SIRADAKİ HABER

banner195